Ryanair Dublin-Dalaman seferlerine başladı

Ryanair Dublin-Dalaman seferlerine başladı
Dünyanın farklı bölgelerine uçan Ryanair'in Dalaman-Dublin seferleri başladı. Dublin’den Dalaman’a 184 yolcusuyla dolu olarak gelen ilk uçak su takı ve törenle karşılandı.


Kenan Gürbüz - Muğla

Dublin’den Dalaman’a başlayan uçuşlar nedeniyle YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ve Ryanair Satış ve Pazarlama Müdürü Nikolas Lardis, Ryanair Satıi ve Pazarlama görevlisi Anna Dimou, TGS Dalaman İstasyon Müdürü Ramazan Gümüş ile YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur birlikte pasta kesti.



''DÜNYANIN EN BÜYÜK DİJİTAL BİLBOARDI

Ryanair’in Dalaman’a yaptığı ilk sefer hakkında değerlendirmelerde bulunan YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, ağırlıklı Avrupa olmak üzere, dünyanın farklı bölgelerine uçan Ryanair’in Dalaman’a ilk seferini yaptığını ve Dublin’den kalkan uçağın Dalaman’a dolu olarak geldiğini belirterek, “Çağımızda uçakla seyahat eden insanların büyük bir bölümü uçuş tercihlerine internet üzerinden karar veriyor, uçak rotalarını, bilet fiyatını araştırıyor. Bağlantı çok önemli hale geldi. Yolcuların bölgemize erişimi sadece direkt değil bağlantılı hatlardan da olabilecek. Bu amaçla  internet üzerinden bilgiye ulaşmak ve minimize maliyetle seyahat etmek bir yaşam biçimi haline geldi. Bu imkanları bütçeli hava yolu firmaları sağlıyor. Ryanair in web sitesini her gün 1.5 milyon kişi ziyaret ediyor. Diğer bir bir ifadeyle dünyanın en büyük dijital billboard’dudur.'' dedi.

Seyahat edenlerin, tatil yapacağı veya gezeceği destinasyon hakkında web sitelerinde kapsamlı araştırma yaptığını kaydeden Güvenç, şunları söyledi:

DALAMAN'IN DİJİTAL DÜNYAYA ADAPTASYONU KONUŞULDU

''Dijital dünyadaki gelişmeleri takip etmek bu nedenle önemli hale geldi. Bundan birkaç gün önce Marmaris’te Kültür ve Kültür Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü önderliğinde, YDA Dalaman Havalimanı ile turizm kuruluşları ev sahipliğinde dünyanın dijital devleri "Amadeus IT Group" ve "Tripadvisor" yöneticilerinin katılımıyla bir çalıştay düzenledik. Çalıştayda dijital dünyada Dalaman bölgesinin nasıl yer alacağı ve dijital dünyaya nasıl entegre olacağını ve bununla ilgili projeleri  konuştuk.

Bu çerçevede yakın bir tarihte dijital dünyada daha çok yer alacağız. Dolayısıyla  havayolları ile seyahati tercih eden insanlar bölgemizle ilgili daha kapsamlı bilgilere daha hızlı erişecekler. Bize düşen görev, dijital alanda bölgenin tanıtımını kapsamlı şekilde yapmak.

Bugün Dublin’den Dalaman’a ilk seferini yapan Ryanair bir dünya devi. Avrupa’nın en çok yolcu taşıyan havayolu firması. 2017’deki yolcu sayısı 120 milyona ulaştı.



RAYANİR 200 MİLYON YOLCUYA ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

Hedefleri 430 uçaklık filolarını daha da büyüterek 2020’li yıllarda 200 milyon yolcuya ulaşmak.

Ryanair’in Ortadoğu bölgesinde yeni başladığı seferlerle ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Ryanair bu sene Dublin ve Bratislava’dan Dalaman’a uçacak.

Önümüzdeki yıllarda Litvanya Polonya ve Avusturya gibi ülkelerden Dalaman’a yeni uçuşlar planlıyoruz. Bölgemize ve turizm sektörüne hayırlı olsun. Uzun süren görüşmelerimizden Sonra Dalaman’a uçma Kararı alan Ryanair yönetimine ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum”

9.99 EURODAN BAŞLYAN FİYATLARLA

Ryan Air’den Nikolas Lardis  (Ryanair Sales & Marketing Manager) tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Yeni haftalık yaz boyunca Dublin'den en yeni havalimanımız Dalaman'a yapılacak uçuşumuzu resmi olarak tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu yeni rotanın başlangıcını kutlamak için, Haziran ve Temmuz aylarında seyahat için sadece 9,99 € 'dan başlayan fiyatlarla Dublin'den Dalaman'a satış yapılmaktadır. Bunlar sadece Ryanair.com web sitesinde 27 Haziran Çarşamba günü gece yarısına kadar geçerlidir. Son derece ekonomik fiyatlarla sattığımız biletlerin kısa zamanda tükeneceğini düşünüyorum. Müşterilerimiz “www.ryanair.com” adresinden giriş yaparak bu fırsattan yararlanabilirler. ”





Bu Haber 25.06.2018 - 10:55:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.