Rusya’da Türkiye turlarında operatörlerin sunduğu erken rezervasyon fırsatları

Rusya’da Türkiye turlarında operatörlerin sunduğu erken rezervasyon fırsatları

Rusya’da Türkiye tatili için başlatılan erken rezervasyon kampanyalarında seyahat acentelerinin sunduğu avantajlar belirlendi.


Rusya’da faaliyet gösteren turizm haber ajansı TourDomRu, ülkedeki seyahat acentelerinin sunduğu Türkiye tatilleri için erken rezervasyonlu tur avantajlarını kıyasladı.

Son 14 güne kadar ücretsiz iade

Coral Travel, 15 Mart’a kadar yapılan erken rezervasyonlarda Türkiye’nin Antalya ve Ege kıyılarındaki tatil köylerinde özel fiyat teklifleri olduğunu vurgularken, promosyon kapsamında ilk ödemenin toplam fiyatın yüzde 10’u olduğunu, turistlerin tam ücreti kalkıştan 2 hafta önce ödeyebildiğini bildirdi.

Promosyon, şirketin charter uçuşlarında koltuk bloklarının bulunduğu tüm Rus şehirlerinden 1 Nisan – 31 Ekim tarihleri arasında kalkışlı turlar için geçerli olacak.

Coral Travel, aynı zamanda seyahatin kalkıştan 14 gün veya daha uzun bir süre önce iptal edilmesi durumunda müşterilerine tur ücretini tam olarak geri ödeyebiliyor.

GaztemRu’nun aktardığına göre, turizm sektörü uzmanı Maria Sheker konu hakkında yaptığı açıklamada “St. Petersburg çıkışlı turlar için tur operatörünün fiyatları çok iyi olsa da iki hafta içinde yüzde 100 geri ödeme yapılması harika” diye konuşurken, turistlerin dolar kurunun daha da artmasıyla Türkiye’de tatil planlarını değiştirebileceğini ve Rusya’ya yönelebileceğini kaydetti.

ANEX, en iyi fiyatları garanti ediyor

ANEX Tour ise 31 Mart’a kadar Türkiye için özel erken rezervasyon koşulları sunarken, o tarihe kadar şirket, ülkedeki en popüler 200 otelde konaklamalı turlarda en iyi fiyatları garanti ediyor.

Şirketin paket turlar için sunduğu fiyatın rakiplerin fiyatlarından farklı olması durumunda tur fiyatını düşürdüğü de kaydedilirken, teklif 1 Nisan ve 31 Ekim tarihleri arasındaki kalkışları kapsıyor.

ANEX Tour, promosyon kapsamında rezervasyon yapmak isteyen müşterilere yüzde 25’lik ön peşinat imkanı verirken, tur maliyetinin ikinci kısmı ise kalkıştan 2 hafta önce ödeniyor.

Selectum Blue Cruises’den yüzde 20’ye varan indirim

Öte yandan 31 Mart’a kadar Bodrum’dan kalkan Blue Sapphire gemisiyle Selectum Blue Cruises seyahatlerinin de tur operatöründen özel fiyatlarla rezerve edilebilecek. 2-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak gemi seyahatlerinde yüzde 20, 30 Mayıs-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak gemi seyahatlerinde ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Intourist’ten iptal kolaylığı

Intourist ise Türkiye için erken rezervasyonların 15 Mart’a kadar süreceğini vurgularken, rezervasyon onayından sonraki 3 gün içinde turistlerin yüzde 15 ön ödeme yapmaları gerekiyor.

Intourist, turistlerin tur maliyetinin geri kalanını varıştan 14 gün önce ödemeleri gerektiğine dikkat çekerken, müşterilerin kalkıştan 21 gün önce turu iptal etmesi durumunda ödeme işlem masrafları düşülerek tur harcamalarını iade etme garantisi veriyor.



Bu Haber 09.03.2023 - 08:42:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.