Rusya 15 destinasyona charter ve tarifeli uçuş izni verdi

Rusya 15 destinasyona charter ve tarifeli uçuş izni verdi
Rusya Federasyonu, aralarında İspanya ve Türkiye'den de destinasyonların bulunduğu 15 noktaya uçabilmeleri için hava yolu şirketlerine uçuş izni verdi.

TurizmGüncel - Dış Haberleri

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı, 15 destinasyon için hava yolu şirketlerine charter ve tarifeli uçuş izni verdi. Uçuş izni verilen destinasyonlar Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Karayipler'de yer alıyor. Bu 15 destinasyondan 13'üne tarifeli, 2'sine ise charter uçuş izni verildi.

Nordwind çok sayıda noktaya uçmak için izin aldı

Verilen izinlere göre Rus taşıyıcılar Rusya'nın 10 noktasından Kazakistan'a, 13 noktasından da Kırgızistan'a uçuş yapabilecek. Uçuş sayısı bakımında lider ise Kırgızistan oldu.

Pegas'ın hava yolu Nordwind Airlines Yunanistan, Bali, Kamboçya, Sanya (Hainan, Çin), Ankara, Kamboçya ve Mısır'a uçuş yapmak için izin alırken, Coral'ın hava yolu şirketi Royal Flight, BAE-Şarika, Ürdün-Akabe'ye uçabilecek.

Aeroflot Bodrum ve Dalaman için izin aldı

Aeroflot 7 havalimanından Tunus'a ve Türkiye'de de Dalaman ve Bodrum'a uçuş izni aldı. Rossiya ise BAE-Dubai'ye uçabilecek.

Azur ve Royal İspanya’ya uçabilecek

Öte taraftan Azur Air ve Royal Flight İspanya'ya haftalık 22 uçuş yapma hakkı elde etti. Royal Flight ayrıca, Kanarya Adaları'na da uçuş izni aldı. Azur Air ile Royal Flight'ın Moskova ve bölgelerden Barselona ve Mayorka'ya uçmayı planladığı kaydedildi. Royal Flight ayrıca, Dominik
Cumhuriyeti'ne de uçma hakkı elde etti.

NOT: Verilen izinler bu destinasyonlara uçuş yapılacağı anlamına gelmiyor. Uçuşları başlatıp başlatmamak hava yolu şirketlerinin inisiyatifine bağlı.


Bu Haber 06.02.2021 - 09:48:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.