Rus tur operatörleri Mısır için blok koltuk almaya yanaşmıyor

Rus tur operatörleri Mısır için blok koltuk almaya yanaşmıyor
Aeroflot ve S7, ekim ayı itibariyle Moskova'dan Mısır'ın Şarm El Şeyh ve Hurghada tatil beldelerine direkt tarifeli seferlere başlıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Mısır'ın turizm bölgeleri Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya direkt tarifeli uçuş izni veren ancak charter uçuşlara yeşil ışık yakmayan Rusya'dan, bu iki noktaya dönük uçuşlar başlıyor. Uçuş izni verirken şirketlerden Aeroflot 1 Ekim'den itibaren Moskova'dan Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya haftada 7'şer, S7 ise 5 Ekim'den itibaren Hurghada'ya haftada 1, 9 Ekim'den itibaren ise Şarm El Şeyh'e haftada iki uçuş yapacak.

Ancak ülkenin önde gelen tur operatörleri bu uçuşlarda blok koltuk almadığı açıklandı. Nedeni ise 5 yıldızlı otellere rezervasyon yapan yolcuların Aeroflot ve S7'nin uçuşlarında aynı fiyattan satın alma yapabilmeleri. Bir tur operatörü temsilcisi, "Mısır turları esas olarak premium segmentte rezerve ediliyor ve bu kategorideki turistler düzenli uçuşları tercih ediyor. Bu nedenle Aeroflot ve S7 satışları açar açmaz düzenli seferlerle yapılan turlara dönük talep önemli ölçüde arttı." dedi.



Bu Haber 08.09.2021 - 09:46:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.