FTI'ın geçici iflas yöneticisi Axel Bierbach oldu

FTI'ın geçici iflas yöneticisi Axel Bierbach oldu
Münih Bölge Mahkemesi, FTI'ın geçici iflas yöneticisi olarak Axel W. Bierbach'ı görevlendirdi. Bierbach, turizm sektöründeki iflas yönetiminde en tecrübeli isimlerden biri olarak biliniyor.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Yirmiden fazla şirketi, işletmesi altında 60 oteli, çok sayıda destinasyon yönetim şirketi ve 11 bin çalışanı bulunan FTI'ın iflas sürecini Müller-Heydenreich Bierbach & Kollegen (MHBK) hukuk firmasının ortağı, tecrübeli iflas yöneticisi, Axel W. Bierbach yürütecek. Bierbach, Almanya'nın en tecrübeli iflas yöneticilerinden biri olarak biliniyor. 

Şimdi Axel W. Bierbach ve ekibinin aynı anda birçok konuyla uğraşması gerekiyor. Çalışanlara dönük iflas yardımının finanse edilmesi, mahsur kalan yolculara oteller, hava yolu şirketleri ve diğer hizmet sağlayıcılarla birlikte bir çözüm bulma bunlardan en önemli olanlar. Öte taraftan, müşteri avans ödemelerinin geri ödenmesi ve gerekirse mahsur kalan müşterilerin dönüş olanağının ve o süre içinde otel konaklamasının karşılanamsı da iflas idaresinin görevi. Bu konuda, 2021 yılında hayata geçirilen Alman Seyahat Sigortası Fonunun rol oynaması bekleniyor.


Bu Haber 04.06.2024 - 09:21:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.