Rixos Al Nasr Tripoli Hotel’de Güney Afrika ‘Bağımsızlık Günü Kutlamaları’

Rixos Al Nasr Tripoli Hotel’de Güney Afrika ‘Bağımsızlık Günü Kutlamaları’


Güney Afrika Konsolosluğu , 250 davetlisi ile Trablus'un şehir merkezinde orman içinde yeralan Rixos Al Nasr Tripoli’de Bağımsızlık Günleri’ni büyük bir kokteyl organizasyonu ile kutladı.

Güney Afrika Konsolosluğu, geçtiğimiz günlerde Güney Afrikalılar için çok önemli ve özel bir anlamı olan Bağımsızlık Günleri’ni kutlamak için Rixos Al Nasr Tripoli’de davetlileri ile büyük bir kokteyl organizasyonu ile biraraya geldi. Rixos Grubu'nun dış cephesi canlı bitki örtüsüyle kaplı ilk oteli olan Rixos Al Nasr Tripoli, ekibinin göz dolduran eksiksiz ve kaliteli hizmeti ile konsolosluğun 250 davetlisini büyük bir başarı ile ağırladı.

Krallık’tan ayrılıp Güney Afrika Birliği’nin kuruluşunun ve otuz sene sonra yine aynı tarihte Güney Afrika Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin anıldığı bu özel kokteyl için 150 büyükelçi ve çeşitli birçok ülkenin konsoloslukları Rixos Al Nasr Tripoli’de biraraya geldi.

Rixos standartlarında sıcak ve hoş bir ambiyans içinde karşılanan davetliler, saat 18:00’de başlayan kokteyl öncesi hep beraber Güney Afrika Cumhuriyeti’nin milli marşını söylediler. Ardından toplantı odasında devam eden akşam yemeği ve sonrasında devam eden gece, unutulmaz ve hoş sohbetlere sahne oldu.

Almanya Büyükelçisi Matthias Meyer, Amerika Büyükelçisi Gene A, Kazakistan Büyükelçisi Mukhit Orazayev ve Japonya, Çin, Azerbaycan, Fas, Norveç, Uganda gibi ülkelerin Büyükelçileri gördükleri hizmetten çok memnun kaldıklarını ve Rixos Al Nasr Tripoli‘nin satış kitini aldıklarını ve gelecekteki organizasyonlar için değerlendirmeyi düşündüklerini belirttiler.


Bu Haber 05.05.2010 - 13:07:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.