Ritz Carlton Hotel'de 21 milyon liralık inanılmaz soygun

Ritz Carlton Hotel'de 21 milyon liralık inanılmaz soygun
Paris'te bulunan Ritz Carlton Hotel'de büyük bir soygun olayı yaşandı. Otele silahlarıyla giren maskesli soyguncular, otelin içindeki mücevher dükkanından 4.2 milyon poundluk (yaklaşık 21.5 milyon TL) mücevher çaldı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Daily Mail'de yer alan habere göre, sabah saat 06.30 sularında otele gelen silahlı ve maskeli 5 kişilik soyguncu grubu, 4.2 milyon pundluk mücevheri çaldı. Oteli basan silahlı gruptan 3'ünün yakalandığı, ikisinin ise mücevherleri alarak kaçmayı başardığı öğrenildi.



Otele giren saldırganların silahlarıyla sağa sola ateş ederek camları kırdığı ve tsiste hakimiyet sağladığı belirtilirken, otelin 24 saat silahlı güvenlik görevlileri tarafından korunan Fransız Adalet Bakanlığı'nın hemen arkasında olduğu kaydedildi.

Görgü tankları, otele giren saldırganların sağa sola ateş ederek içeride bulunan müşterilerin ve personelin yere yatmasını istediğini daha sonra ise baltalarla korumalı camları kırarak mücevherleri çantaya doldurduklarını söyledi.

Soyguncuların kaçmaya hazırlandığı sırada olay yerine polisin geldiği ve soygunculardan üçünü yakaladığı, ikisinin ise kaçmayı başardığı kaydedildi.





Bu Haber 11.01.2018 - 09:01:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.