Prontotour’dan Ramazan Bayramı için tatil turları

Prontotour’dan Ramazan Bayramı için tatil turları

Prontotour, Ramazan Bayramı tatili için hem yurt içi hem de yurt dışında birçok destinasyon önerisinde bulundu.


Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Prontotour, birçok turunda uçak bileti fiyatına konaklama dahil paketlerini satışa sundu.

Klasik rotalar her zaman popüler

Türkiye’de yaşayan seyahat severler için yurt dışı tatili denilince akla gelen ilk rotalar; İtalya, İspanya, Orta Avrupa (Budapeşte-Viyana-Prag), Benelüks bölgesi, Balkan coğrafyası, Mısır, İngiltere ve Yunanistan gibi ülkeler oluyor.

Ramazan Bayramı turlarında en çok talep gören tur paketleri arasında 7 gece 8 günlük İtalya, 4 gece 5 günlük Barcelona ilk sıralarda geliyor. Yine Saraybosna, Balkanlar’da 4 ülke, Mısır paketleri en çok istek gören yerler arasında.

Yurt içi turları

Prontotour’da yurt içinde Ramazan Bayramı döneminde uçak veya otobüsle gidilebilen 30’dan fazla tur var. UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Kapadokya, Bozcaada ve Gökçeada’yı kapsayan Kuzey Ege turları, Karadeniz-Batum seyahat severleri bekliyor. Tunceli Munzur Vadisi ve Kemaliye turu, özel uçakla Kars-Van turu, Doğu Ekspresi ile Doğu Anadolu turları, Gaziantep-Şanlıurfa Göbeklitepe turu, uçaklı GAP turu gezginlerin en çok talep gösterdiği diğer paketler arasında.

Hem vizesiz hem yakın

Bayram tatilinde hem vizesiz hem de yakın bir coğrafyaya seyahat etmek isteyenler için ise Sharm el Sheikh öne çıkan destinasyon. Vizesiz paketler arasında Katar, Fas, Tunus ve Lübnan dışında Balkan güzelleri Saraybosna, Üsküp, Belgrad, Ohrid, Budva ve Arnavutluk alternatif oluyor.

Gemi turları seçenekler arasında

Bayramda gemi tatilini tercih edenler, lüks otel tadında, bavul aç-kapa derdi olmadan konaklama fırsatı yakalıyor. Özellikle aileler için son derece uygun olan Prontotour’un gemi turları, bayram tatilinde Akdeniz ve Yunan Adaları’na yelken açıyor. Nehir turları diğer alternatifler arasında yer alırken Ren, Main, Tuna nehir turları bu güzergahlarına yoğun talep var.

Uzak rotalar

Prontotour 7 gece 8 günlük Uzak Doğu tur paketleriyle Tayland; Bangkok, Phuket, Phi Phi Adaları, Pattaya ve Koh Samui adalarına tur düzenliyor. Balayı rotalarından Bali ve Singapur yine bayramda Asya’da keşfedilecek keyifli rotaları oluşturuyor. Tayland’da, neredeyse Antalya’da 5 yıldızlı otel fiyatına bir deniz tatili yapmak mümkün. Maldivler ve Seyşeller yine farklı coğrafyaları keşfetmek isteyenler için alternatifler oluşturuyor.

Prontotour Japonya’dan Güney Kore’ye, Vietnam’dan Kamboçya’ya, Güney Amerika’dan Küba’ya, Güney Afrika’dan Çin’e, Amerika Birleşik Devletleri’nden Hindistan’a ve Nepal’e düzenlediği turlarla geniş yelpazede tatil seçenekleri sunuyor. Uzak ülkelere seyahat planı yapanlara Prontotour rehber ekibi, güvenlik, doğru yönlendirme, detaylı gezi planı gibi konularda destek sağlıyor.     



Bu Haber 17.03.2023 - 11:21:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.