Pegas’tan Antalyaya Rusya ve BDT çıkarması

Pegas’tan Antalyaya Rusya ve BDT çıkarması

Pegas Touristik, Rusya ve BDT ülkelerinden 700'e yakın seyahat acnetesini Antalya'ya getirdi.


07-14 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşen etkinlikte, 2021 sezonu değerlendirildi, başarılı seyahat acentelerine çeşitli ödüller verildi.

Aynı zamanda Pegas Touristik yöneticileri ve tüm bölge temsilcileri, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Akpınar ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu, 2021 sezonunu değerlendirdi. Ayrıca, 2022 sezonuna ilişkin bütçe ve planlamalar ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

2022 sezonun da tüm destinasyonların kısıtlamasız hizmet vereceği varsayılarak turist sayıları ona göre belirlendi, ana destinasyon Türkiye'de ki bölgeler; Antalya, Dalaman ve İstanbul'da %30'a yakın artış planlandığı aktarıldı.

Kilit Hospitality Grup işbirliği ile Nırvana Dolce Vita otelinde düzenlenen etkinliği, KHG adına Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit katılarak, gala gecesinde acentelere seslendi ve verdiği katkılar nedeniyle Pegas'a teşekkür etti.

Ayrıca bu etkinliğe katılan 300'e yakın acente TGA işbirliği ile Mardin-Urfa-Kayseri'yi kapsan tanıtım gezilerine katılacak ve Türkiye'yi gezmeye devam edecekler.



Bu Haber 16.11.2021 - 15:20:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.