Park Dedeman Adıyaman için imzalar atıldı

Park Dedeman Adıyaman için imzalar atıldı
Dedeman Grubu ile Karahan Menzil Turizm Park Dedeman Adıyaman için imzaları attı.

Adıyaman’a şehrin ilk uluslararası markalı otelini açmak için imzalar atıldı. Dedeman Grubu ile Karahan Menzil Turizm arasında imzalanan anlaşmayla, daha önce Garden Hotel olarak faaliyet gösteren tesis, 2021 yılının kasım ayından itibaren Park Dedeman Adıyaman ismiyle faaliyet göstermeye başlayacak. Söz konusu tesis, Dedeman Grubunun da 18. oteli olacak.

153 oda ile Adıyaman’ın en büyük oteli olan tesiste 150 metrekarelik balo salonu, 3 adet toplantı salonu, açık yüzme havuzu, 300 metrekarelik SPA salonu, fitness center ve business center gibi alanlar bulunuyor.

Anlaşmaya ilişkin imzalar 5 Ekim’de Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ile Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özdemir tarafından atıldı.

2021’de iki yeni otel açtık”

Park Dedeman hizmet kalitesini Adıyaman’a taşımanın heyecanını yaşadıklarını belirten Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Büyüme stratejimizi pandemi koşullarında da devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz Nisan ayında hizmete giren Park Dedeman Kastamonu’nun ardından; Park Dedeman Adıyaman ile 2021 yılı içinde ikinci yeni otelimizi açarak yıllık büyüme hedefimize ulaşmış olduk” dedi.

Park Dedeman Adıyaman

Bölgede kültür turizmi üçgenini sağladık”

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Türkiye kültür turizmi için önemine dikkat çeken Banu Dedeman “Ülkemizde kültür turizminin, genel turizm içindeki payının her geçen gün artması sevindirici. Tarih öncesi dönemlerden Cumhuriyetin kuruluşuna kadar pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Anadolu’daki kültür birikiminin korunması ve yaşatılması için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Yeni otelimizi, önemli kültür varlıkları ile adeta bir açık hava müzesi olan Adıyaman’da açmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Dedeman olarak otellerimizin bulunduğu bölgelerdeki turizm değerlerini öne çıkarma misyonu ile hareket ediyoruz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Dedeman Şanlıurfa ve Park Dedeman Gaziantep’ten sonra yeni otelimiz Park Dedeman Adıyaman ile bölgede kültür turizmi üçgenini sağlamış olacağız” dedi.



Bu Haber 05.10.2021 - 14:24:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.