Oya Narin’den sezona ilişkin değerlendirme

Oya Narin’den sezona ilişkin değerlendirme
Türkiye turizminin köklü kuruluşlarından Martı Hotels & Marinas, bu yıl ilk kez düzenlenen ve sektörün tüm bileşenlerini buluşturan İstanbul Turizm Fuarı – ITF 2023’te yerini aldı. 4-5 Ekim tarihlerinde ICC – İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, 50 ülkeden katılımcı ve sektör profesyonellerinin ilgisi büyük oldu.

Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Türkiye’nin, eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri, renkli kültürü, benzersiz coğrafi konumu ve zengin gastronomisi ile dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: 

“Türkiye turizm sektörü, otelleri, restoranları, hizmet sektörü ve turistik faaliyetleri, yatak kapasitesi ve know-how’ı ile de güçlü ve rekabetçi bir yapıya sahip. Ülke ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer alan turizm, ihracat ve istihdam alanlarında da önemli katkılar sağlıyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 90 milyar dolar civarında gerçekleşen hizmet ihracatının yaklaşık 50 milyar dolarlık bölümünü turizm oluşturmaktadır. Orta vadeli projeksiyonda, 2028 yılına kadar turizm gelirlerinin 100 milyar dolara ulaşması hedefi ile turizm sektörü önemli bir sorumluluk üstleniyor. Bu hedeflere ulaşılmasına, Türkiye’nin turizm potansiyelinin en ideal şekilde değerlendirilebilmesine odaklanmış olan sektörümüz, tüm destek ve katkılara ihtiyaç duymaktadır” diyerek, İstanbul Turizm Fuarı gibi organizasyonlar da turizmin tüm bileşenlerini bir araya getirerek, ortak paydada sektörümüze önemli katkılar sağladığını belirtti.

Martı Hotels & Marinas ülkesine, sektörüne katkı vermeye devam edecek

Türkiye turizminin köklü gruplarından Martı Hotels & Marinas’ın da bugüne kadar olduğu gibi ülkesine, sektörüne katkı sağlamaya, öncülük yapmaya devam edeceğini belirten Oya Narin, “Beklentilerin yüksek olduğu sezona, butik otellerimiz dışındaki yüksek kapasiteli Martı Resort, Martı Myra ve La Perla’da önemli bir renovasyon gerçekleştirerek girdik. Bu üç otelimizde yepyeni bir tatil anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz güncellemeler, misafirlerimizde beğeni ve takdir ile karşılık buldu. Martı Hotels & Marinas olarak sezonu, sektör paralelinde başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz ve bu şekilde seyretmesini öngörüyor, temenni ediyoruz. Butik otellerimiz, resortlarımız ve marinamızda yakaladığımız doluluk oranlarının yanı sıra long stay – uzun konaklamada -  karşılaştığımız yoğun talep ise, hizmet kalitemizi de ortaya koyması açısından bizler için ayrı bir anlam ve mutluluk kaynağı” açıklamasında bulundu.


Bu Haber 07.10.2023 - 17:37:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.