Orhan Sancar’dan AtlasGlobal açıklaması: Seferler tüm hızıyla devam ediyor

Orhan Sancar’dan AtlasGlobal açıklaması: Seferler tüm hızıyla devam ediyor

AtlasGlobal Genel Koordinatörü Orhan Sancar, şirketin havalimanına olan borcundan dolayı Ekaterinburg seferlerinin askıya alındığına yönelik haberlere ilişkin açıklama yaptı. Olayın bir yanlış anlamadan kaynaklandığı ifade eden Sancar, Ekaterinburg-Antalya seferlerinin kesintisiz olarak devem ettiğini kaydetti.


Atlasglobal’in 2018 yılında Antalya ve Dalaman'a 1.3 milyon turist hedeflediğini belirten Orhan Sancar, şirketin bu hedefini aşarak uçuşlara devam ettiğini dile getirdi.

‘’SEFERLER 15 KASIM’A KADAR UZATILDI’’

Yoğun talep üzerine Ekim ayı sonunda bitecek uçuşların 15 Kasım'a kadar uzatıldığını ifade eden Sancar, ‘’Atlasglobal, ana partnerimiz Intourist ve Anextour ile gerçekleştirdiği bu uçuşlarla Antalya'ya gelen 4,5 milyon Rus Turistin yüzde 28'ini taşıyarak rekor kırarak Rusya'dan en çok yolcu taşıyan Yabancı havayolları arasında birinci sıraya yükseldi.’’ dedi.

TAMAMEN YANLIŞ ANLAMA

Basında çıkan Ekaterinburg Antalya uçuşlarının durdurulduğu haberlerinin tamamen yanlış anlamadan kaynaklandığı ifade eden Sancar, uçuşun 1 saat gecikmeyle gerçekleştirildiğini ve onu takip eden tüm Ekaterinburg-Antalya seferlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirtti.  Antalya uçuşlarının 15 kasım'a kadar uzatıldığını söyleyen Orhan Sancar şöyle devam etti.

2019 HEDEFİMİZ 1.5 MİLYON RUS YOLCU

‘’Rusya'dan 22, Kazakistan'dan 3 ve Ukrayna-Moldova başkent havalimanlarından birer olmak üzere toplam 27 havalimanından Antalya ve Dalaman'a günde yaklaşık 50 uçuş gerçekleştiriyoruz. 2019 yılında hedefimiz 1,5 milyon Rus turisti ülkemize getirmek. Bu konuda iş ortaklarımız Thomas Cook Rusya,Intourist ve Anextour ile gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardık. En kısa zamanda 2019 yaz uçuşlarını sistemden açıp erken rezervasyon satışlarına başlayacağız.’’



Bu Haber 06.10.2018 - 19:08:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat 08.10.2018 - 03:39

    Olayi gecistirmeye yonelik aciklama yaptigi nasilda belli ))) Ates olmayan yerden duman cikmaz ve ayrica parayi odeyemedikleri, Ruslarin odeme yaptigini herkes biliyor )))

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.