Neşet Koçkar o ihaleden çekildi

Neşet Koçkar o ihaleden çekildi
Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, KKTC'ye yaptığı ziyaret sonrası çıkan tartışmalar sonrası, Lapta bölgesindeki ihaleden çekildiğini açıkladı.

Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar'ın KKTC'nin Lapta bölgesinde girdiği ihalenin teminat süresini uzatmak ve araziyi incelemek için 14 Haziran'da adaya yaptığı ziyaret, iktidar ile muhalefeti karşı karşıya getirmişti. Muhalefet tarafı, Koçkar'ın karantina kurallarından muaf tutularak adaya sokulduğunu ileri sürmüş, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel'e sert eleştiriler getirmişti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Neşet Koçkar, KKTC’ye yaptıkları iş seyahatinin sonucunda başta Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel olmak üzere, yardımcı olmaya çalışan diğer tüm yetkililer hakkında bir karalama ve linç kampanyası başlatılmış olduğunu ifade eti.

Koçkar, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Bu işlerin ileriye götürülüp, daha fazla siyasi bir malzeme olarak kullanılmasına katkı sağlamamak için Lapta Belediye’sinin açmış olduğu ihaleden -Lapta Belediyesi Liman ve Turistik Tesisler Yap İşler Devret İşi- çekiliyoruz.

Hiç istemeyerek ve elimizde olmadan yaşanan bu olaylardan dolayı KKTC halkından özür diliyoruz.

Konu, tüm şirket camiamızı ve şahsımı derinden üzmüştür, ayrıca bunun kamuoyu ile paylaşılma ihtiyacı doğmuştur.”



Bu Haber 18.06.2020 - 13:59:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.