'Beş yıldızlı otel eksikliğini hissediyoruz' dedi, yatırıma soyundu

'Beş yıldızlı otel eksikliğini hissediyoruz' dedi, yatırıma soyundu
İş adamı Naci Şanlıtürk, Ordu'ya 5 yıldızlı otel yapmak için kolları sıvadı.

Selçuk İnşaat Sahibi Naci Şanlıtürk, Ordu'nun Altınordu ilçesine 5 yıldızlı otel yapıyor. 100 odalı, 200 yataklı ve 5 yıldızlı olarak planlanan otelin, ulusal bir marka tarafından işletilmesi için görüşmeler yapıldığı belirtildi. İnşaatına başlanan otelin, önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanıyor.

Ordu’nun turizm alanında önemli ivme kazandığını söyleyenNaci Şanlıtürk, “Turizmde gelişebilmemiz için otel öncelikli yatırım. Ordu’nun turizmde önünü açık görüyoruz. İlimizde 5 yıldız otel eksikliğini hissedebiliyoruz. Yapılan yatırımlarla Ordu’da turizm daha da gelişecektir” dedi.



Bu Haber 04.02.2020 - 08:41:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Mehmetoğlu 05.02.2020 - 07:20

    Memelekete 5 yıldızlı otel yapayım, havam olsun diyorsunuz, sonrada yatırımın geri dönüşü olmayıncada işletmeci ile papaz oluyorsunuz. Ordu’ya kim gelecekde 5 yıldızlınotelde kalacak, bunu kendinize sordunuz mu? Ordu’da bilmediğimiz bir attraksiyon var ve herkez buraya gelecekde haberimiz mi yok? Paranızı yanlış işlere yatırmayın.Bugüne kadar anadoludaki 5yıldızlı otellere bakın, ders alın! Yazıktır günahtır! Niye illahada 5 yıldız? 3 yıldız hadi bilemedin 4 yıldız neyinize yetmiyor? 5 yıldız eksikliğini ne olduda hissettiniz?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.