‘Bu otel pahalı olacak’

‘Bu otel pahalı olacak’

Yenilemeyi bitirip bu ay sonunda Bebek Oteli açmaya hazırlanan Muzaffer Yıldırım, ‘bu otel pahalı olacak’ dedi.


The Stay markasıyla konaklama sektöründe büyüyen Muzaffer Yıldırım, Bebek Oteli de faaliyete geçirdiklerinde toplam 5 otele ulaşacaklarını açıkladı.

Beş otele ulaştı

Hürriyet’ten Sefer Levent’e konuşan Muzaffer Yıldırım, ‘’Alaçatı’yı açtık 6 ay içinde 4 otele ulaştık. Bebek Otel’de bu ayın sonunda açılacak. Bu beşinci otelimiz olacak. Bebek Otel olarak ismi kalacak. ‘The Stay Collection’ olarak markamız içinde yer alacak.’’ dedi.

‘’Bu otel pahalı olacak’’

Bebek Oteli 20 yıllığına kiralayan ve 3,5 milyon dolarlık bir yatırımla yenileyen Muzaffer Yıldırım, “Bebek otel, iyi lokasyonlarda bulunan otellerimizle birlikte , özel lokasyonuyla grubumuza daha da değer katacak. Bu otel pahalı olacak. 500-600 Euro’nun üzerinde oda satmayı planlıyoruz ki satmaya başladık bu fiyatlara. İtalyan altı aile bir haftalığına rezervasyon yaptı bile. 22 odamız var. 11’i deniz 11’i kara tarafına bakıyor. 2 odayı bina sahiplerine ayırdık. Bugüne kadar otel yatırımımız 10 milyon doları buldu.’’ ifadelerini kullandı.

Küba’da otel açacak

Türkiye’de başladıkları otel yatırımlarını dünyaya yaymayı planladıklarını anlatan Yıldırım, ‘’Türk markası olan Stay’i dünyada da büyütmek istiyoruz. Londra, New York, Amsterdam, Los Angeles’ta hedeflerimiz var. Ayrıca Küba’da da ilk Türk otel yatırımı için kolları sıvadık. Havana’daki otelimiz kısa vadede açılacak.” dedi.



Bu Haber 24.05.2019 - 10:49:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.