Mövenpick Hotel'den İstanbul'da Kadınlar Günü kutlaması




Mövenpick Hotel Istanbul, 8 Mart 2011 Dünya Kadınlar Günü’nde bayanlara birbirinden keyifli sürprizler hazırladı.

Kadınlar Günü için Mövenpick Hotel Istanbul’u tercih eden bayanlara, AzzuR Restaurant’ta alacakları öğle veya akşam yemeği ya da BarAdoX’taki içecek siparişlerinde 8 Mart Salı günü boyunca %50 indirim uygulanacak. Bu keyfini henüz Dünya Kadınlar Günü gelmeden 6 Mart Pazar günü düzenlenen brunch’ta çıkarmak isteyen bayanlar da yine %50 indirim fırsatından yararlanabilecekler.    

Ayrıca indirimden faydalananlara Wellness Center’a ücretsiz giriş kuponu hediye edilecek. Bayanlar, Mart sonuna kadar diledikleri bir gün kapalı yüzme havuzu, jakuzi ve saunayı kullanarak günün yorgunluğundan arınabilir ve fitness salonunda son teknoloji  kardiyovasküler aletler ve koşu bantları eşliğinde form tutabilirler.    

Yine 8 Mart günü, kendilerini şımartmak ve yeniden doğmuş gibi hissetmek isteyen bayanları aromarelax, aromavitality, Bali masajı, İsveç masajı, çikolata ve altın masajı gibi masaj servislerinde %25 indirim bekliyor.    

Bitkisel kozmetiğin yaratıcısı Yves Rocher ise bu özel günde bayanlara %100 doğal mineral makyaj serisinden organik badem ve susam yağı içeren dudak balsamı ve Yves Rocher Sapphire mağazasından yapılacak ilk alışverişte %30 indirim kuponu hediye ediyor.    

Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.





Bu Haber 28.02.2011 - 10:41:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.