Mehmet Nuri Ersoy’un ‘acenteler’ toplantısına kimler katıldı?

Mehmet Nuri Ersoy’un ‘acenteler’ toplantısına kimler katıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin ‘önde gelen’ acenteleriyle bir toplantı yaptığını açıkladı.


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda, ‘Türkiye’nin önde gelen seyahat centeleriyle' bir toplantı yaptığını duyurdu. Ersoy açıklamasında, ‘’Ülkemizin önde gelen seyahat acentelerinin temsilcileriyle video konferans yöntemiyle, turizm gündemini değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik.’’ dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’un paylaştığı görsele göre, ‘seyahat acenteleriyle’ yapılan toplantıya şu isimler katıldı:

Koray Çavdır: Odeon Tours

Mahir Ahmetoğlu: Summer Tour

Kamil Özil: Meeting Point

Yıldıray Karaer: Corendon Airlines

Gülin Kocakaya: Pegas Touristik,

Vural Karasu: Anex Tour,

Erkan Yağcı: AKTOB

Oğuz Ergül: TUI Rusya

Sururi Çorabatır: TÜROFED,

Hicabi Ayhan, FTI,

Ozan Somaklar: OTI Holding,

Emre Ünsev: Novum Turizm



Bu Haber 12.06.2020 - 16:36:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • otelci 13.06.2020 - 10:48

    selam atif tunç kardeş siz yerli acenta sahibisiniz galiba. iyi hoş konuşuyorsun da otelci olmasa siz ne iş yapardınız o zaman ayrıca incoming yapan acentalar ön ödeme yapabiliyor otel odalarını sezonluk garantili kapatıp parasını ödüyorlar.yerli misafirler için tüm otellerde %20-25 kontenjan bulunmakta ancak yerli misafirlerin hepsi hemen hemen son dqkikada tatile çıkabiliyor otelcide mecburen yerliye ayırdığı yeride boş kalmaması için incoming yapan acentaya pas ediyor.lütfen herkes birbirine saygılı olsun hepimiz aynı gemi değil teknedeyiz...

  • Hasan 13.06.2020 - 10:22

    2. Yorumum ; Booking in kapanması da tamamem rant meselesi. Şirketin çalışanları, temsilcileriyle görüşüyoruz devamlı olarak , turizm Bakanlığı'nın tüm şartlarını kabul ediyorlar hatta teminat teklif ediyorlar ancak yine de yurtiçinde kullanıma açmıyorlar. Müşterinin %90 ı Booking den geliyordu. Değişmeli bu bakan,gitmeli. Bir gram faydası yok.

  • Hasan 13.06.2020 - 10:17

    Her zaman söyledim bu bakanın değişmesi lazım. 132 maddelik hazırlık listesi gönderdiler otellere, yaptık tamamını fakat bu sefer de sertifika vermek için para istediler. Aylardır işsizlik ten kırıldık biz otelciler ne yerli ne yabancı turist var. Bir de üstüne para istiyorlar. Sertifika alan otelleri yurt dışında ki turizm bakanlıklarına bildireceklermis. Peki biz ne yapacağız? Aynı kuralları biz de uyguluyoruz ama para vermedigimiz için üvey evlat muamelesi görüyoruz. Yazıklar olsun. Tabi ki müşteriyi kolundan tutup getirecek olan bakan bey değil ama en azından gölge yapmasın yeter.

  • ben Ozan 13.06.2020 - 08:35

    nerede jollytur nerede o ismini anmadıklarım ?

  • Atif tunc 12.06.2020 - 11:26

    Ic turizm yapan out going yapan acentalarla toplantida yapmayi dusunurmusunuz acaba bu arada otelcilere ve incoming yapanlara hic acimiyorum ozellikle otelciler ne oldu ic turizm in yuzune bakmazdiniz her sıķıstiginizda turist olmayinca yerli pazara yoneliyorsunuz sıķısinca ic pazar ic pazar diye agliyorsunuz yerli milli bunlar size uzak seyler yurtici pazara ne zaman deger verdiniz sonra sayin cumhurbaskanimizdan destek bekliyorsunuz hala burnunuz havada hic ders almiyorsunuz devam edin boyle

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.