Martı Myra çevreye duyarlılığını resmen belgeledi


Martı Grubu’nun 5 yıldızlı oteli Martı Myra Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi”ni aldı.

 

Martı Myra, küresel ısınmanın artmasıyla birlikte çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi ve sürdürülebilir  turizm için, sektörde faaliyet gösteren tesislerin olumlu katkılarını teşvik etmeye yönelik olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın başlattığı "Çevreye Duyarlılık Kampanyası" çerçevesinde, uluslararası kabul gören kriterlerden oluşturulan 122 maddelik form üzerinden  puanlama esasına göre yapılan değerlendirme sonucu bu belgeyi almaya hak kazandı.

 

Çevreye duyarlılığını bakanlığın resmi belgesi ile tescilleyen Martı Myra’nın ayrıca,  “Beyaz Yıldız” (Çevre ve Doğal Kaynaklara Duyarlı), “Üç Çam” (Çevre Dostu), “Greening Hotels” (Çevreye Duyarlı) ve “Altın Anahtar” (En İyi Otel) gibi saygın ödülleri de bulunuyor.

 

Martı Myra, mavi bayraklı sahil şeridi ve inşaatı sırasında koruyup, yıllardır özenle baktığı 1601 çam ağacıyla konuklarına, Antalya Kemer’de,  mavi deniz ve yeşil doğanın büyülediği bir konumda hizmet veriyor.

 

Martı’nın köklü ve profesyonel hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren Martı Myra, bu yıl dünyanın en büyük seyahat portalı TripAdvisor tarafından da,  misafirlerinin yorumları sonucu ortaya çıkan puanlama ile;  ve yüksek standartları nedeniyle çok az sayıdaki tesise verilen “Certificate of Excellence” (Mükemmellik Ödülü) ile ödüllendirildi.



Bu Haber 01.08.2012 - 17:37:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.