Mar Yapı 4 oteli ‘G Hospitality’ adı altında birleştirdi

Mar Yapı 4 oteli ‘G Hospitality’ adı altında birleştirdi

Mar Yapı’nın ‘Yaza merhaba’ partisi Wanda Vista İstanbul’da gerçekleşti.


Wanda Vista İstanbul, Westside Residences by Rotana İstanbul, Centro  Westside,  G Hotels İstanbul ve G Beyond’u ‘G Hospitality’ adı altında birleştiren Mar Yapı’nın ‘Yaza Merhaba’ partisi Wanda Vista İstanbul’da gerçekleştirildi.

G Hosptality’nin yaza merhaba partisi 16 Haziran akşamı DJ, trio akustik, keman, Lounge Orkestra performansı ve Rodolfo Latin Perküsyon Show ile gerçekleşti.

“Turizm sektörüne yepyeni bir soluk ve heyecan getirdik”

Turizm ve gayrimenkul sektöründen çok sayıda katılımcıyla gerçekleşen yaza merhaba partisinde açıklamalarda bulunan Wanda Vista Genel Müdürü Vincent Yap, “Turizm adına çok önemli bir iş yapıyoruz ve bu işin bir parçası olmaktan dolayı çok gururluyum. Dünyanın ve Çin'in önde gelen değerli varlık yönetim şirketlerinden Wanda Hotels & Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul, İstanbul turizmi için çok değerli bir noktada.” diye konuştu.

Gecede düşüncelerini dile getiren bir diğer isim G Hospitality’nin Genel Müdürü Hikmet Işıldak ise,  “Yuyuyoruz. Turizm sektörüne yepyeni bir soluk ve heyecan getirdik. Tüm bu çalışmalarımız inanıyorum ki, Türk turizmi için güzel sonuçlar getirecek.” İfadelerini kullandı.

Mar Yapı, G Hospitality’de birleştirdiği Wanda Vista İstanbul, Rotana, G Hotels ve G Beyond ile turizmin yeni adresi olmayı hedefliyor. Mar Yapı, ulusal ve uluslararası lider otel markalarıyla işbirliği yaparak turizm yatırımları ile de fark yaratmaya devam ediyor.

Wanda Vista İstanbul

Dünyanın ve Çin'in önde gelen değerli varlık yönetim şirketlerinden Wanda Hotels & Resorts'ün ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul’da, 320 rezidans ve 127 otel odası yer alıyor.  turizmine değer katıyor. Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına “Pure Oriental Delight” konseptini sunan ilk proje olma özelliğini de taşıyor.

Residences by Rotana İstanbul

Ortadoğu’nun en büyük otel zincirlerinden Rotana’ın, Residences by Rotana İstanbul otelinde 153 odası ve 152 rezidans dairesi bulunuyor.

G-Beyond

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan G-Beyond, 23,001,53 m2 alana sahip ve proje, 1+1 /2+1 / 3,5+1 / 4+1  lüks rezidans ve villa seçeneklerini içinde barındırıyor

G Hotels İstanbul

İstanbul Basın Ekspress’te yer alan The G Hotels, suit ve standart 140 otel odası ve 128 rezidan dairesinden oluşuyor.



Bu Haber 21.06.2022 - 15:55:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.