Madame Tussauds ile Antonina Turizm arasında iş birliği

Madame Tussauds ile Antonina Turizm arasında iş birliği
250 yıllık bir tarihe sahip Madame Tussauds’nun İstanbul merkezi ve Antonina Turizm, İstanbul’un kültür, eğlence ve turizm hayatına katkı sağlayacak bir iş birliğine imza attı. İş birliğinden İstanbul’daki oteller, acenteler ve yabancı turistin memnuniyeti bazında oldukça olumlu sonuçlar bekleniyor.


Dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’nun İstanbul’daki merkezi ve 21 yıldır İstanbul’da 100’ün, dünyada ise 120’nin üzerinde lokasyona kültür turları organize eden Antonina Turizm; İstanbul’daki otellere avantajlı bilet satışı sağlayacak yeni bir iş birliğine imza attı. 7 Mayıs akşamı turizm profesyonellerinin de katılımıyla iş birliğinin lanse edildiği “Sezona Merhaba” etkinliğinde turizmdeki gelişmeler değerlendirildi ve önümüzdeki sezondan oldukça umutlu olunduğu belirtildi.



'ZİYARETÇİ SAYIMIZIN YARISININ YABANCILARDAN OLUŞMASINI HEDEFLİYORUZ'

Merlin Entertainments Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner turizmin durumu ve Antonina Turizm iş birliğinden oldukça umutlu olduğunu dile getirdi. Suner, “2018’in ilk 2 ayında İstanbul’a 1.8 milyon yabancı ziyaretçi gelmiş olduğunu görüyoruz. Bu rakam İstanbul’a bugüne kadar gelen en yüksek yabancı ziyaretçi sayısı olarak geçiyor. Bu gelişmeler eğlence sektörünün önce gelen temsilcilerinden Madame Tussauds İstanbul olarak bizi çok umutlandırıyor. 2018 senesi için Madame Tussauds İstanbul olarak toplam ziyaretçi hedefimiz ise 1 milyon ve bu rakamın yarısının yabancı ziyaretçilerden oluşmasını hedefliyoruz.” dedi.

İki markanın ortak çalışmalarından çok iyi sonuçlar çıkacağını dile getirren Suner, “İstanbul turizmine kendi payımıza düşen katkıyı gerçekleştirmenin yollarını ararken karşımıza  21 yıldır kültür turizmi işinin önde gelen firmalarından olan Antonina Turizm çıktı. Kendileri ile İstanbul otellerinde büyük bir iş birliği başlatıyoruz. Bu iş birliğinden oteller, acenteler ve yabancı ziyaretçilerin memnuniyeti bazında çok güzel sonuçlar çıkmasını hedefliyoruz. Antonina Turizm aracılığıyla İstanbul’daki otellere avantajlı bilet satışımızın sağlanacağı bu iş birliğini duyurmak ve turizmde son 5 senenin en iyi yazı olacak 2018 sezonunu şimdiden beraberce kutlamak için turizm paydaşları olarak bugün buradayız” ifadelerini kullandı.

TUNA: MADAME TUSOOUDS'UN TÜRKİYE'DE AÇILMASI GURUR VERİCİ

Gecede bir konuşma da Antonina Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tuna yaptı. Tuna, konuşmasında şunları söyledi:

''Madame Tussouds benim yıllardır Londra'ya gittiğimde gruplarımı götürdüğüm bir mekandı. 'İstanbul'da ne zaman böyle bir yer açılacak' diye hayal ederdim. Nihayet açıldı ve bu gurur verici bir şey.

''BU YIL ÇOK DAHA İYİ OLACAK''

Son birkaç yıldır turizmde zorluklar yaşadık ama yılmıyoruz. Çalışacağız. Bu, ülkemize olan bir yurtseverlik borcu bizim için. Her ne kadar kötü günler geçirmiş olsak da, katıldığım fuarlarda bu yılın çok daha iyi olacağını gözlemledim. Emareler gösteriyor ki, bu yıl geçen yıldan daha iyi geçecek. 2019'da belki de 2020'de ise tam olarak eski günlerimize dönmüş olacağız.

''BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR''

Ben Yugoslavya'dan 1983'te gelip aranıza katıldım. Göçmen çocuğuyum. 1941 yılında Yugoslavya'da 2. Dünya Harbi vardı. Savaşta 2.5 milyon insanını kaybeden Yugoslavya'da herkes birbirine girmişti. Devlet Başkanı Tito, bu savaş yıkıntısından birlikle çıkılabileceğini anlamış ve 6 cumhuriyet ve 2 özerk bölgeden oluşan Yugoslavya'nın her cumhuriyetinde bir ''Birlik'' gazetesi çıkarılmasını istemiş. Babam da Türkçe çıkan Birlik gazetesinde çalışıyordu.Mesaj birlik olmalı. Biz de birliklere önem veriyoruz çünkü birlikten kuvvet doğuyor.''


Bu Haber 09.05.2018 - 15:38:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.