Lufthansa’dan yeni çevrimiçi bilgi platformu: eXperts

Lufthansa’dan yeni çevrimiçi bilgi platformu: eXperts

Lufthansa Group seyahat acentelerini daha iyi bilgilendirmek için yeni çevrimiçi bilgi platformu eXperts’i faaliyete geçirdi.


Lufthansa Group, dünya çapındaki seyahat ortaklarına ve B2B müşterilerine yönelik pazarlama iletişimini geliştirme misyonunu sürdürüyor. Lufthansa Grubu bu amaç doğrultusunda, tüm seyahat acenteleri için "eXperts" platformunu yeniden başlattı.

Site, 4 Aralık 2023 tarihinden itibaren Orta Doğu ve Türkiye'deki tüm pazarlarda açılacak. 2024’de ise diğer bölgelerde de kullanıma sunulacak. Dünya çapında yaklaşık 150 bin kullanıcı, Lufthansa Group'un hizmetleri ve ürünleri hakkında bilgi edinmek için eXperts'i kullanıyor. Özellikle seyahat acenteleri artık daha net ve erişimi rahat bilgilerden faydalanacak.

eXperts sitesi seyahat acentelerine sürekli güncellenen ve son dakika haberleri de içeren bir içerik sunacak. Dünyanın dört bir yanındaki tüm seyahat acenteleri için aşamalı olarak dokuz farklı dilde hizmete girecek kapsamlı web sitesi, günlük satış faaliyetleri için her zaman ihtiyaç duyulan bilgilerin bir araya getirilmesini sağlıyor.

Net bir navigasyonla birlikte kullanıcı dostu ve sezgisel yeni görünüm ve his, seyahat acentelerinin müşteri ve satış konuşmaları için ilgili ve güncel bilgileri çok daha kolayca bulmalarını sağlayacak. Daha hızlı ve kolay erişim için eXpert'e artık oturum açmadan erişilebilecek olması, sitenin sunduğu yeni avantajlar arasında yer alıyor. Site hem web üzerinde hem de mobil cihazlarda kullanıcı dostu bir deneyim sunacak.

Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Satış Kıdemli Direktörü Serkan Guerguen, "eXperts, seyahat acentelerimizin bilgilerini güncel tutmak amacıyla bilgi, haber, ipuçları ve püf noktaları ve çok daha fazlasını ilettiğimiz temel iletişim platformumuz," diyor ve devam ediyor; "Sürekli bilgi akışının sağlanması, geniş bir alana yayılmış olan bölgemdeki tüm seyahat uzmanlarımız için hayati bir destek niteliğinde."

Lufthansa Group Global B2B Pazarlama Stratejisi ve Standartları Direktörü Iva Strauss ise, "Müşterilerimizin geri bildirimlerine göre, seyahat acentelerinin başarısı mümkün olan en kısa sürede ilgili ve güvenilir bilgiye ulaşmalarında yatıyor," diyor. "Yeni eXperts, net bir şekilde yapılandırılmış ve aranması kolay içeriğiyle bu ihtiyaca cevap veriyor."



Bu Haber 07.12.2023 - 12:52:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.