Kemal Şahin 40 milyon euroya Antalya’da bir otel daha açtı

Kemal Şahin 40 milyon euroya Antalya’da bir otel daha açtı

Şahinler Holding’in patronu Kemal Şahin, Manavgat’ta bir Megasaray daha açtı.


Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Titreyengöl mevkiinde 40 milyon euro yatırımla 42 bin metrekare alan üzerine kurulu 349 odalı bir otel daha açtı. Grubun söz konusu otele 10 milyon euru yatırım daha yapacağı belirtildi.

Megasaraya Resort Side isimli tesisin açılışına dünyaca ünlü müzik grubu BoneyM’i getiren Kemal Şahin, açılışta bir de konuşma yaptı.

İş yaşamına Almanya’da 5 bin Mark yatırımla bir dükkan açarak başladığını ifade eden Kemal Şahin, tişört alım satımı yaptıktan sonra tekstil fabrikası kurduklarını, ardından da tur operatörlüğüne başladıklarını söyledi.

Megasaray Resort Side

Megasaray’ın toplam yatak kapasitesi 3 bin 500’e ulaştı

Turizm Days’ten  Fikri Cinokur’un haberine göre Şahin, yeni açılan tesise ilişkin şunları söyledi:

“Bu otelin satın alınması biraz uzun sürdü ve 1,5 ayda onarımını yaparak sezona hazırladık. Bu otelimize 10 milyon Euro daha yatırım yaparak oda ve yatak kapasitemizi artıracağız. Megasaray Otellerinin toplam yatak kapasitesi 3 bin 500’e ulaştı. Bu yıl bin yeni istihdam yaratacağız. Turizmde Akdeniz çanağında önemli bir marka olduk. Erciyes Dağı'ndaki otelimizi de bu yıl içinde hizmete açacağız. Turizmde farklılık yaratan bir anlayışımız var. Turizme alternatifler yaratıyoruz. Özellikle spor turizminde 70 tenis kortuna ulaştık. Dünyada tenis sporunda Türkiye’nin markası haline geldik. Hedefimiz çalışanlarımıza 12 ay iş verebilmek.”

Kemal Şahin, bu yıl turizmin geçen yıla göre daha iyi olacağını ve Türkiye’nin zirve yaptığı 2019 rakamlarını yakalayıp geçebileceğini sözlerine ekledi.

Yatırımlar devam edecek

Megasaray Resort Side Otel Genel Müdürü Önder Yurtseven de yeni açılan 5. Otelde yatırımların devam edeceğini ve ek 90 yatak kapasiteli tesis yatırımı gerçekleştireceklerini bildirdi. Rezervasyonların iyi gittiğine dikkat çeken Yurtseven, ‘’Bu yatırımlar başlangıç. Yatırım projeleri devam edecek. Hedefimiz bölgede önemli bir marka oluşturmak’’ dedi.

Şahinler Holdingin'in Antalya-Belek, Antalya-Konyaaltı, Antalya-Side ve Kayseri-Erciyes'te olmak üzere toplam 4 tane oteli bulunuyor.



Bu Haber 12.06.2023 - 08:23:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ESKİ BİR OTELİ AÇMAK YATIRIM DEĞİLDİR

    mesut 13.06.2023 - 08:28

    ESKİ BİR OTELİ ALARAK YENİ YATIRIM YAPTIM GİBİ GÖSTERMEK SEKTÖRDE NE KADAR ETİK TARTIŞILIR.

  • Ne olacak

    Süleyman Bozkuş 12.06.2023 - 07:05

    Kariyer yapsa ne olacak kul hakkı Öbür dünyada alacağım ahiret faiziyle beni sigortasız çalıştırması 1994 megasaray benden başka kaç kişi var bilen yok

  • Yatırımda sağlık sektörü

    Kemal Aladağlı 12.06.2023 - 05:25

    Ben olsam bir de hastane yatırımı yapar ve karlılığı iyi olan bu sektörde yani sağlık turizminde de atılım yaparım diye düşünüyorum

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.