Katre Island Otel’in yeni işletmecisi belli oldu

Katre Island Otel’in yeni işletmecisi belli oldu

Yassıada’da açılan fakat zarar ettiği gerekçesiyle devredilmesine karar verilen Katre Island Otel’in işletme ihalesini Albayrak Turizm Seyahat Ticaret Anonim Şirketi kazandı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş., tarafından Yassıada’da yapılan Katre Island Otel’in yeni işletmecisi belli oldu.

Zarar ettiği gerekçesiyle devredilme kararı alınmıştı. 2018’de kapılarını açan Demokrasi ve Özgürlük Adasndaki (Yassıada) 5 yıldızlı Katre Island Otelinin zarar ettiği gerekçesiyle devredilmesine karar verilmişti.

324 yatak kapasiteli otelin işletmilmesi için Ekim ayında düzenlenen ihaleye Albayrak Turizm Seyahat Ticaret Anonim Şirketi ve Mesant Gıda Restaurant İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi katılım sağlamıştı.

Ada Gazetesinde yer alan habere göre, yapılan değerlendirmeler sonucu tesislerin işletmeciliği Albayrak Turizm Seyahat Ticaret Anonim Şirketine verildi. Bu süreçte durdurulan motor seferleri de devir/teslim işlemlerinin ardından tekrar başlayacak.



Bu Haber 06.01.2023 - 14:47:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.