Jolly’den muhteşem Worldpuan kampanyası

Jolly’den muhteşem Worldpuan kampanyası

Jolly, Worldcard’a özel toplam 1000 TL’ye varan Worldpuan kampanyası ile tatil keyfinizi katlıyor. Yüzlerce otel seçeneği ile hayalinizdeki tatili Jolly fırsatlarıyla yaşayın!


Dilerseniz Ege’den Akdeniz’e Türkiye’nin en güzel mavilikleri ya da tatil adası Kıbrıs’ta yaz tatilinizi planlayın, dilerseniz Uludağ’ın, Erciyes’in eşsiz kristal karı ve ödüllü kar pistlerinde eğlencenin doruklarına ulaşın.

Farklı bir deneyim için şifalı sularıyla termal oteller veya ferah bir nefes alıp tazeleneceğiniz doğa otellerini de tercih edebilirsiniz. Her mevsimde rüya gibi bir tatil Jolly’de Worldpuan fırsatıyla sizi bekliyor!

Son gün 20 Şubat!

Mükemmel müşteri deneyimi sahibi Jolly, turizm sektörünün dinamik ve yenilikçi ismi olmaya devam ediyor. Worldcard’a özel tek seferde gerçekleştirilen peşin veya taksitli 7.500 TL - 12.499 TL arası seçili yurt içi ve seçili Kuzey Kıbrıs otel rezervasyonlarına seyahat kampanyası ile birlikte toplamda 750 TL’ye varan Worldpuan, 12.500 TL ve üzeri rezervasyonlarda ise toplamda 1.000 TL’ ye varan Worldpuan kampanyası 1 Şubat itibariyle başladı!

Kampanya seçili yurt içi ve seçili Kuzey Kıbrıs otellerinde geçerli olup, tatilin vazgeçilmez cennet köşelerinde unutulmayacak bir deneyim yaşatırken, kazandığınız 1000 TL’ye varan Worldpuan’ın keyfini çıkarabilirsiniz. Kampanyaya katılım için son gün 20 Şubat!

Jolly, bu avantajları kaçırmak istemeyen tatil severleri; wwwJollyturCom, Jolly mobil uygulaması, 444 0 644 no’lu çağrı merkezi, yetkili acenteleri ya da Jolly merkez ofislerine davet ediyor!

 



Bu Haber 02.02.2023 - 11:47:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.