Jet2holidays: Tatil rezervasyonları yüzde 1000 arttı

Jet2holidays: Tatil rezervasyonları yüzde 1000 arttı
İngiliz tur operatörü Jet2holidays, Başbakan Boris Johnson'un 'normalleşme' takvimini açıklamasının ardından rezervasyonlarda yüzde 1000 artış kaydedildiğini açıkladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de normalleşmeye ilişkin yol haritasının açıklanmasının ardından tatil rezervasyonlarında büyük artış yaşandığı belirtiliyor.

TUI ve EasyJet de büyük artış olduğunu açıklamıştı

Boris Johnson'un açıklamalarının ardından yüzde 500 ve yüzde 630 artış yaşandığını açıklayan TUI ve EasyJet Holidays'in ardından bir açıklama da Jet2holidays'ten geldi.

Jet2holidays: Rezervasyonlar yüzde 1000 arttı

Jet2holidays ve Jet2, Johnson'un açıklamalarının ardından rezervasyonlarda büyük artış olduğunu açıkladı. Şirketin verdiği bilgiye göre, açıklamaların ardından son 24 saatte rezervasyonlarda yüzde 1000 artış kaydedildi. Rezervasyonlarının büyük bölümünün temmuz ve sonrasına dönük olduğunu bildiren Jet2holidays CEO'su Steve Heapy, ''Bir süredir İngiliz halkında yaz tatiline ilişkin ciddi bir bastırılmış talep olduğunu görüyorduk. İngiliz halkı hükümetin açıklamasını bekliyordu. Rezervasyonlardaki artış İngiliz halkının tatile ne kadar hazır olduğunu gösteriyor.

Farklı düşünenler de var

Kimi sektör uzmanları ise söz konusu artışların çok düşük seviyelerden geldiğini, oransal büyüme yüksek olsa da, rakamsal büyümenin çok büyük olmadığına dikkat çekti.

Jet2 16 Mayıs’a kadarki programını iptal etti

Boris Johnson'un tatile ne zaman çıkılabileceğinin 12 Nisan'da bildirileceğini ve 17 Mayıs'tan önce yurt dışına tatile çıkılmasının söz konusu olmadığını açıklamasının ardından Jet2, 16 Mayıs'a kadarki tüm tatil programlarını ve uçuşları askıya aldı.



Bu Haber 25.02.2021 - 10:35:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.