İşte Rusların 2022’de gitmek istediği destinasyonlar

İşte Rusların 2022’de gitmek istediği destinasyonlar
Çevrimiçi bilet satış hizmeti veren OneTwoTrip'in yaptığı araştırma, Rusların önümüzdeki yıl hangi şehirleri ve ülkeleri ziyaret etmek istediğini çıkardı.

Rusya’da faaliyet gösteren Çevrimiçi bilet satış hizmeti OneTwoTrip yaklaşık 4 bin yetişkin bireyle düzenlediği ankette, Rusların yüzde 85’ i yurtdışına daha sık seyahat etmeyi hayal ederken en popüler ülkeler arasında İtalya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor.

Katılımcıların yüzde 15’i ise seyahat için yurt içini tercih etti. St. Petersburg, Kaliningrad ve Irkutsk kentleri Rusların gitmeyi hayal ettiği yurtiçi destinasyonları arasında lider konumunda yer aldı.

Ankette, katılımcıların çoğunun henüz nereye ve ne zaman gidecekleri konusunda net bir anlayışa sahip olmadığı görülürken çalışan Rusların şimdiden sadece yüzde 17’si gelecek yılki izinleri için bilet satın aldı, yüzde 13’ü otel rezervasyonu yaptırdığını vurguladı.

Seyahatte ulaşım araçları açısından anket katılımcıları uçak yolculuğunu daha sık tercih ederken, ikinci sırada araba, üçüncü sırada ise otobüs ile yolculuk yer aldı.



Bu Haber 07.12.2021 - 09:05:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.