İşte Marriott’un Türkiye’ye getireceği 4 yeni otel markası

İşte Marriott’un Türkiye’ye getireceği 4 yeni otel markası

Dünyanın en büyük otel zinciri Marriott, dört yeni markasını daha Türkiye’ye getiriyor.


Türkiye’de 18 markasıyla 40 otelde 7 bin odayla hizmet veren Marriott, dört yeni markasını daha ülkeye getirmeyi hedefliyor.

Dünya gazetesinden Kerim Ülker’e konuşan Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç Grubun Türkiye’de Adana, Ankara, Bodrum, Bursa, Çeşme, İstanbul, İzmir ve Samsun’da faaliyet gösterdiğini hatırlattı.

2022’de 7 otel açtı, yıl bitmeden sayı 10’a çıkacak

Şu anda Marriott International’ın Türkiye’de lüks segmentinde JW Marriott, St. Regis Hotels & Resorts, The Ritz-Carlton, W Hotels, The Luxury Collection, EDITION, premium segmentinde; Marriott Hotels, Sheraton, Renaissance Hotels, Le Meridien, Autograph Collection, Delta Hotels by Marriott, Design Hotels, seçkin servis segmentinde ise Courtyard by Marriott, Four Points by Sheraton, Aloft Hotels, AC Hotels by Marriott Residence Inn by Marriott otelleri faaliyet gösterdiğini 2022 yılı için 10 yeni otel hedefine ulaşacaklarını kaydeden Şafak Güvenç, bu yıl Türkiye’de bu yıl aralarında Sheraton İstanbul Esenyurt, Residence Inn by Marriott İstanbul Ataşehir, JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea gibi tesislerin de yer aldığı 7 tesis açtıklarını açıkladı.

Hangi yeni markalar gelecek?

Türkiye’deki 18 markaya yeni markalar ekleyeceklerini söyleyen Güvenç; Moxy Hotels, Westin Hotels, Tribute Portfolio ve Marriott Executive Apartments markalarını da Türkiye’ye getirmeyi planladıklarını belirtti.



Bu Haber 20.10.2022 - 09:04:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Tebrikler şafak bey

    Mustafa akdemir 21.10.2022 - 08:12

    Tebrik ederim şafak bey 2016 yılında ayvalik cunda adasinda tanışmıştık beraber çalışma imkanımız olmadı ama sizleri takip ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.