İşte Inventum Global’in ‘2023 Best Performers’ programı 

İşte Inventum Global’in ‘2023 Best Performers’ programı 
Inventum Global, ABD, Birleşik Krallık, Hindistan, Rusya gibi iş ürettiği pazarlarda en yüksek montanla iş birliği yaptığı MICE (Toplantılar, Teşvik Gezileri, Konferanslar ve Etkinlikler) ve düğün planlayıcılarını her yıl Best Performers adı altında sıra dışı gezi programıyla ödüllendiriyor.

İlk kez Türkiye’de yapılacak

Inventum Global’in 2023 yılı için heyecanla beklenen gezisi, 25-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bodrum’un en lüks otellerinin başında gelen Lujo Hotel Bodrum’da gerçekleşecek ve mevcut program ilk kez Türkiye’de yapılmış olacak.

Bir sonraki yılın özel stratejileri belirleniyor

Inventum Global farklı ülkelerden en iyi iş yaptığı acentaların karar vericilerini ve Türkiye’den yine yakın iş birliğinde olduğu seçkin otellerin üst düzey yöneticilerini her yıl dünyanın farklı noktalarında, en üst düzeyde ağırlıyor ve hep beraber birlikte kaliteli zaman geçiriyor. Aynı zamanda tüm karar vericilerin eşsiz bir atmosferde olmasını fırsat bilen Inventum Global, bir sonraki yılın özel stratejilerinin de çerçevesini çiziyor ve program esnasında özel kararlar da alınıyor.

2023 etkinliği Ege’de

Artık gelenekselleşen bu önemli etkinliğin (Best Performers) ilki 2015 yılında Mauritius, ikincisi 2016 yılında Vietnam, üçüncüsü 2017 yılında Tanzanya & Zanzibar, dördüncüsü 2018 yılında Arjantin & Brezilya, beşincisi ise pandeminin hemen sonrasında 2022 yılında Kolombiya’da gerçekleşmişti. Bu çok özel gezi programı 2023 yılında ise Ege’de gerçekleşecek.

Yıllık iş hacimleri 1 milyar dolara yakın

Inventum Global Kurucu Ortağı Bünyat Özpak, her yıl düzenlenen özel gezi ile ilgili şunları söyledi:

“Tüm dünyada farklı ülke ve pazarlarda elit acentelerle ve onların yöneticileriyle hatta ve hatta aileleriyle çok güçlü iş birliktelikleri ve ilişkiler kurduk, dost olduk ve ortak pek çok projeye imza attık. 

Bu pazarların en üretken MICE ve düğün planlayıcıları için her yıl çok özel program hazırlıyoruz. Bu geziyi gerçekleştirirken keyifli günler geçirip, partnerlerimize teşekkür etme fırsatı bulacağız. Ayrıca önümüzdeki yılın planlaması, yeniliklerle ilgili fikir alışverişinde bulunma imkanlarımız olacak. Şimdiden 2023 Best Performers gezimiz için çok heyecanlıyız ve potansiyel yeni işleri gezimize çıkmadan görüşmelere başladık. Gelecek acentaların kendi ticaretleri çerçevesinde yıllık ürettikleri işlerin hacminin toplamını yaklaşık olarak 1 milyar dolara yakın olduğunu söyleyebilirim. 

Gezi, Türk Hava Yolları sponsorluğu ve Lujo Hotel Bodrum ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Ayrıca pek çok yerel tedarikçi ve iş ortağımız da sponsor olarak bu özel programımıza destek veriyor. Kendilerine tek tek çok teşekkür etmek istiyorum.” 

Inventum Global Türkiye, Mısır, Tanzanya, Kenya ve Rusya destinasyonlarına, ABD, Hindistan, Rusya ve Birleşik Krallık’tan MICE ve destinasyon düğünleri gerçekleştiriyor. Şirket bir yandan grup ürettiği ülke sayısını diğer yandan da ağırlama yaptığı destinasyon sayısını artırıyor.


Bu Haber 21.09.2023 - 16:43:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.