İşte Bodrum'da bulunan Sensimar Hotel'in yeni işletmecisi

İşte Bodrum'da bulunan Sensimar Hotel'in yeni işletmecisi
Labranda Hotels & Resorts, Turgutreis'te bulunan eski Sensimar Hotel'i 10 yıllığına kiraladı. Labranda Hotels & Resorts'un yedinci yatırımı olan otel, Labranda Bodrum Princess & Spa adı ile 2017 sezonunda hizmet vermeye başlayacak.


Avrupa'nın en büyük destinasyon yönetim şirketlerinden Meeting Point International'ın çatısı altında Avrupa ve Türkiye'de yatırımlarına hız kesmeden devam eden Labranda Hotels & Resorts, Turgutreis'te faaliyet gösteren eski Sensimar Hotel'i 10 yıllığına kiraladı. Labranda Bodrum Princess & Spa adı altında hizmet verecek olan otelin bölge turizm yaşamına büyük bir canlılık getirmesi hedefleniyor.
 
Ultra her şey dahil konseptte hizmet veren otel; 34 havuz kenarı, 101 suit ve 120 standart olmak üzere toplamda 255 konuk odasına sahip. 

DAHA GENİŞ UÇUŞ PROGRAMI, ÖZEL PAZARLAMA KAMPANYALARI
 
Meeting Point International CEO'su Roula Jouny Türkiye'deki yeni yatırımları ile ilgili olarak bir açıklama yaparak, şunları söyledi:

"İlgilendiğimiz pazarlarda bir fırsat ortaya çıktığı anda otel portfolyomuzu genişletmek için yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Portfolyomuza kattığımız Labranda Bodrum Princess & Spa için faaliyete geçirdiğimiz daha geniş uçuş programı, özel TV kanalı ve pazarlama kampanyaları ile Türkiye'nin başarılı bir turizm destinasyonu olması için çaba gösteriyoruz" dedi.
 
Otel 2000 m2 büyüklüğünde; içinde hamam, buhar odası, sauna, jakuzi, ısıtmalı havuz, yüz bakımı, uzak doğu masajı, aroma masajı ve daha birçok bakım seçeneğini bulunduran bir spa merkezine ev sahipliği yapıyor. Labranda Bodrum Princess & Spa, spa merkezi ile konuklarının günün yorgunluğunu atmasını, zihnini ve bedenini dinlendirmesini sağlıyor.
 


Bu Haber 21.11.2016 - 10:23:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.