İngiliz milletvekillerinden Türkiye çağrısı

İngiliz milletvekillerinden Türkiye çağrısı
İngiltere’nin 26 Ağustos’ta yapacağı seyahat güncellemesinde Türkiye’yi kırmızı listeden çıkarmasına ilişkin beklenti artarken, bir çağrı da milletvekillerinden geldi.

Türk turizmciler İngiltere’nin 26 Ağustos’taki seyahat güncellemesinde Türkiye ile ilgili iyi haberi beklerken, İngiliz milletvekilleri de Türkiye’nin kırmızı listeden çıkarılmasına dönük çağrı geldi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre İngiliz Milletvekilleri, Türkiye’nin, İspanya ile benzer koronavirüs tablosuna sahip olduğuna dikkat çekerek, İspanya’nın kısıtlama dışında olduğunu hatırlattı ve Türkiye’yi ‘kırmızı listeden çıkarın’ çağrısını yineledi.

Geçtiğimiz günlerde, İngiliz The Times gazetesinde yer alan haberde, İngiltere’nin Türkiye’yi 12 Mayıs’tan bu yana bulunduğu kırmızı listeden çıkaracağı ifade edilmişti. Gezi danışmanı Paul Charles ise, “Türkiye kesinlikle turuncu listede olmayı hak ediyor zira en iyi Covid önlemlerinden bir kısmına sahip. Birçok insan Birleşik Krallık’tan daha güvenli olduğunu düşünüyor.” şeklinde konuşmuştu.



Bu Haber 25.08.2021 - 11:48:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.