İflas iddialarına Ortaköy Princess Hotel’den yanıt

İflas iddialarına Ortaköy Princess Hotel’den yanıt

Ortaköy Princess Hotel’i bünyesinde bulunduran Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., iflas iddialarına ilişkin açıklama yaptı


Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.  bünyesinde İstanbul’da faaliyet gösteren Ortaköy Princess Hotel’in iflas iddialarına ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ait otelin 2021 yılına kadar Artge Otelcilik Ticaret Limited Şirketi tarafından işletildiği, 2021 yılında ise şirketle tüm ticari ilişkilerin sona erdiği ifade edildi.

Artge Otelcilik Ticaret Limited Şirketinin iflasının Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile bir bağlantısı olmadığı ve otelin faaliyetine devam ettiği belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ortaköy Princess Hotel adıyla maruf otelin mülk sahibidir ve "Ortaköy Princess Hotel" tescilli markasıdır Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.,  maliki olduğu oteli Artge Turizm Otelcilik Ltd. Şti 'ye kiralamış, adı geçen şirket de söz konusu oteli "Ortaköy Princess Hotel" adıyla işletmiştir. Bununla birlikte 2021 yılında Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret ile Artge Otelcilik arasındaki tüm ticari ilişki sona ermiş olup otel taşınmazından da tahliye edilmiştir. Müflis Artge Otelciliğin Ortaköy Princess Hotel üzerinde hukuki ve fiili tasarrufu bulunmamaktadır. Müfis Artge Turizm Otelcilik Ltd.Şti. ile Aktif Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.,’ın ve Ortaköy Princes Hotel'in hiçbir ilgilisi ve bağlantısı yoktur.”



Bu Haber 26.01.2023 - 10:17:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.