Hull City, ‘Corendon Summer Tour 2023’ için Türkiye’de

Hull City, ‘Corendon Summer Tour 2023’ için Türkiye’de

Hull City yeni sezon öncesi hazırlık kampı ve dostluk maçları için “Corendon Airlines”ın Hull City için özel tasarladığı uçak ile İstanbul’a geldi.


Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City yeni sezon öncesi hazırlık kampı ve dostluk maçları nedeniyle Corendon Airlines'ın Hull City için özel tasarladığı uçak ile İstanbul’a geldi.

İstanbul Havalimanıda karşılanan 100 kişilik Hull City kafilesi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerine geçti.

Hull City, “Corendon Summer Tour 2023” etkinliği kapsamında 2-12 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonunun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde hazırlık kampı gerçekleştirecek.

Hull City’nin Galatasaray ve Atakaş Hatayspor ile oynayacağı dostluk maçları öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, takımın Türk yıldız oyuncusu Ozan Tufan ve futbolcuların katılımıyla 4 Temmuz 2023 Salı günü düzenlenecek basın toplantısında Hull City’nin yeni sezon yatırımları, hedefleri ve planlamaları konuşulacak.

Hull City, “Corendon Summer Tour 2023” kapsamında 5 Temmuz Çarşamba günü Kocaeli Stadyumunda saat 19.45’te Galatasaray ile dostluk maçı oynayacak. Hull City, 9 Temmuz Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 19.30’da Atakaş Hatayspor ile gerçekleştireceği hazırlık maçı öncesinde de Riva’daki kampta hazırlıklarına devam edecek.



Bu Haber 03.07.2023 - 13:52:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.