Hilton Garden Inn, Türkiye'deki 18. otelini Yalova'da açtı

Hilton Garden Inn, Türkiye'deki 18. otelini Yalova'da açtı
Hilton’un zincir markası Hilton Garden Inn, Yalova’da açıldı. Otel, Yalova’nın ilk uluslararası oteli olma özelliğinin yanı sıra Hilton Garden Inn’in Türkiye’deki 18. oteli olacak.


Şehir merkezine 1.5 kilometre mesafede bulunan Hilton Garden Inn Yalova, 120 misafir odasıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Oteldeki odaların 7'si aile odası, 6'sı delüks oda ve 5'i de tek kişilik sütlerden oluşuyor.



Genel Müdür Hikmet Işıldak, “Hilton Garden Inn’in uluslararası konaklama alanındaki tecrübesini Yalova gibi gelişmekte olan bir şehirde konaklayan misafirlerimize yaşatmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Denizin kıyısında bulunmasına rağmen etrafı doğal ormanlar ve yeşillik alanlarla çevrili olan Yalova, seyahat edenlere sakin bir kaçamak sunuyor ve bizler de ferah ve tam teçhizatlı misafir odalarımızda dinlenmek veya açık yüzme havuzumuzda serinlemek isteyen misafirlerimize herkesçe bilinen misafirperverlik yaklaşımımızla şehirde geçirecekleri zamanı zenginleştirmekten memnuniyet duyacağız.'' dedi.




Bu Haber 08.05.2018 - 13:44:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.