Hilton Bomonti'de yangın çıktı, otelden açıklama geldi

Hilton Bomonti'de yangın çıktı, otelden açıklama geldi
İstanbul Şişli'de bulunan Hilton Bomonti Oteli'nin 13. katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.


Habertürk'ün haberine göre olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı bildiriliyor. 

Turizm Güncel'in edindiği bilgilere göre 13. katta oda bulunmuyor. Bunun yerine havalimandırma gibi sistemlerin bulunduğu makine dairesi yer alıyor. 

Yangının otelin jeneratöründe başladığı, daha sonra ise duvardaki yalıtım malzemelerinin alev aldığı bildirildi. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın nedeniyle, otelde konaklayan tüm misafirler tahliye edildi.

.........................................................Güncelleme.......................................................

Yangın sonrası bir açıklamada yapan Hilton Bomonti İstanbul otel yönetimi ise şunları kaydetti:

“Bugün otelin birinci katının çatı bölümündeki bazı ekipmanların alev alması sonucunda ufak çaplı bir yangın meydana gelmiştir. Olay esnasında otelin iç bölümleri yangından hiçbir şekilde etkilenmemiş olup, yangın konuklar veya çalışanlar açısından bir sağlık sorununa neden olmamıştır. Dış cephenin sınırlı bir bölümünde hasara yol açan yangın, otelin faaliyetlerinde de herhangi bir kesintiye yol açmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”


Bu Haber 15.09.2014 - 15:23:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.