Hazine ve Maliye Bakanlığından yeni kefalet paketi çalışması

Hazine ve Maliye Bakanlığından yeni kefalet paketi çalışması

Hazine ve Maliye Bakanı Nurediin Nebati, Hazine Destekli Kefalet Paketi hakkında açıklamalarda bulundu.


Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında hazırlanan yeni Hazine Destekli Kefalet Paketi hakkında bilgi verdi.

Hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları paylaşacaklarını belirten <nebati, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında bugüne kadar uygulamaya aldığımız destek paketleri, teminat eksikliği bulunan işletmelerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılaması hususunda önemli bir işlev görmüştür.

Gelinen aşamada, teminat eksikliği yaşayan KOBİ'lerimizin finansman ihtiyaçlarını en uygun şekilde desteklemek amacıyla; üretim, ihracat ve istihdamı önceleyen Türkiye Ekonomi Modelimizle uyumlu şekilde, yeni bir Hazine Destekli Kefalet Paketi çalışması yürütüyoruz.

Hazine Destekli Kefalet Paketi, ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ'lerimizi odağına alan bir anlayışla kurgulanmakta olup, teknik çalışmaların tamamlanmasına müteakip hazırlanan paketin kullandırım koşulları ve diğer tüm detayları kamuoyumuzun bilgisine sunulacaktır.”



Bu Haber 07.09.2022 - 10:40:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.