Hakkari’ye DoubleTree by Hilton açıyor

Hakkari’ye DoubleTree by Hilton açıyor

İş adamı Seyfettin Karay, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine DoubleTree by Hilton markalı otel açıyor.


DoubleTree by Hilton Yüksekova bugün kapılarını misafirlerine açıyor. Yüksekova Havalimanının yanında uygun bir konuma sahip olan otel, DoubleTree by Hilton zincirinin en son üyesi olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. Otelde, jakuzili suite ve deluxe odalar dahil olmak üzere 163 oda bulunuyor.

Otel yatırımcısı Seyfettin Karay, “Dünya standartlarındaki DoubleTree by Hilton markasını Hakkari’ye kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. DoubleTree by Hilton Yüksekova kesinlikle bölge için bir kilometre taşı olacak, bölgeye sosyal ve ekonomik açıdan büyük değer katacaktır’’ dedi.

DoubleTree by Hilton’da ayrıca üç toplantı salonu, SPA, fitness merkezi ve genç konuklar için bir oyun merkezi bulunuyor. Otelin genel müdürü Ufuk Turan, ‘’İlk misafirlerimizi ağırlayacağımızdan ve Hakkari Yüksekova’nın güzel doğasını tanıtacağımızdan dolayı büyük heyecan duymaktayız’’ dedi.



Bu Haber 30.11.2022 - 14:15:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bölge turizmine katma değeri yüksek!

    Sami Kaya 23.12.2022 - 10:37

    Coğrafi konumu itibariyle gelişmeye elverişli, ticari potansiyeli yüksek, yanıbaşımızda İRAN ve IRAK ülkelerine komşu olma ve ulaşım kolaylığı açısından Yüksekova Selahaddini Eyyubi Havalimanı olması avantajı ile YÜKSEKOVA ilçemiz; Gerek Yüksekova Gümrük Müdürlüğünde İRAN ve IRAK ülkelerine yapılan ve yapılacak ihracata yönelik gümrükleme ve navlun kolaylığı, gerek yaz aylarında dünyaca ünlü Sat Gölleri ve Cilo buzullarına ulaşım ve kamp yapma İmkanı, gerekse kış turizminin gelişmesi açısından, kış aylarında doğal karların ülkemizde en uzun süre bu bölgemizde kalama avantajı ile bir bütün olarak değerlendirildiğinide, Hilton gibi dünya markası 5 yıldızlı konaklama konsepti Yüksekovamızın ve bölgemizin kalkınmasına büyük bir katma değer yaratacağı kessindir. Başta Karay ailesi olmak üzere katkıları olan herkesi gönülden kutluyorum. Yüksekovamıza benzeri adımlarla yeni adımların atılmasını temenni ediyorum????????????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.