Ferit Şahenk: Katar devletine katkı yapmaktan gurur duyuyoruz

Ferit Şahenk: Katar devletine katkı yapmaktan gurur duyuyoruz

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk, Konakalama, yeme-içme ve inşaat alanlarında Katar'a yatırım yapacak. Şahenk, bu amaçla Katar Yatırım Geliştirme Ajansı ile anlaşma imzaladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

The Peninsula Qatar'da yer alan habere göre anlaşma iki şirketin Katar'a yiyecek-içecek alanında daha fazla marka sunmasını, Doğuş Grubu'nun Katar turizm sektörüne yatırım yapmasını ve şirketin Katar'daki inşaat sektöründe büyümesini hedefliyor. Doğuş Grubu hali hazırda Katar'da Al Rayyan Otoyolu'nun da aralarında bulunduğu projeleri hayata geçirmişti.

Katar Yatırım Geliştirme Ajansı Doğuş’a destek olacak

Doğuş Grubu'nun Katar'da yeni yatırımlar hayata geçirilebilmesi için Katar Yatırım Geliştirme Ajansı tarafından destekleneceği, Ajansın Doğuş Grubu'na pazardaki yatırım fırsatları, şirket kurma süreci, ilgili bakanlıklarla v devlet kurumları ile diyalog kurma başlıklarında yardımcı olacağı kaydedildi.

‘’Katar devletine katkı yapmaktan gurur duyuyoruz’’

Anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Türkiye ile Katar arasında uzun süredir devam eden yakın ilişkiye dikkat çekti. Doğuş Grubu olarak bu yakın ilişkinin bir parçası olmaktan ve Katar devletine katkı yapmaktan gurur duyduklarını ifade eeden Şahenk, ''Karşılıklı fayda sağlayan yatırım fırsatları üzerinde birlikte çalışmaya devam etmeyi umuyoruz'' dedi.



Bu Haber 30.12.2019 - 10:24:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.