‘‘Şehir otelciliğinin öncüsüyüz, 2020’de 3 otel daha açacağız’’

‘‘Şehir otelciliğinin öncüsüyüz, 2020’de 3 otel daha açacağız’’

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, şirketin 2020’de 3 yeni otel açacağını belirtti.


Özyeğin Üniversitesi’nde Türkiye’de Otelciliğin Önderleri II. Bienali için hazırlanan ve Dedeman Otelleri’nin kurucusu Mehmet Kemal Dedeman’ı odağına alan “Kartal’ın Yolculuğu’’ adlı serginin açılışında konuşan Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, Dedeman Grubu’nun, 2’si yurt dışında olmak üzere, 17 otelle turizmde faaliyet gösterdiğini ifade etti. 

‘’Anadolu’da sektöre önderlik ettik’’

Dedeman’ın 50 yıla aşkın deneyimle Anadolu’nun birçok bölgesinde sektöre önderlik yapmış bir grup olduğunu kaydeden Akçakaya, ‘’Bulunduğumuz şehirlerin markalaşmasına, iç turizmin ve şehir otelciliğinin gelişmesine önemli katkılar sunduk. Türk otelcilik tarihinin sadece geçmişine değil bugününe ve yarınına da yön veriyoruz. Yeni nesil otelcilik anlayışımızla geliştirdiğimiz 3 farklı markamızla büyümeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

2020’de 3 yeni otel açılıyor

Dedeman Grubu olarak Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanmalara rağmen yeni yatırımlara devam ettiklerini aktaran Akçakaya, “Turizmin en çok durgunluk yaşadığı 2016-2017 yıllarında bile yeni oteller açmaya devam ettik. Bu anlayışla 3 yeni otel yatırımımız devam ediyor. 2020 yılında bu otelleri açarak toplamda 20 otel sayısına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.



Bu Haber 19.09.2019 - 20:15:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.