Emel Elik TGA yönetim kuruluna aday oldu

Emel Elik TGA yönetim kuruluna aday oldu

Elite World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansına (TGA) Doğu Anadolu’dan aday oldu.


Bir kadın turizmci daha TGA yönetim kuruluna adaylığını açıkladı. TGA’da İç Anadolu Bölgesi’ndeki otelleri temsil etmek için Kapadokya’dan aday olan Gülper Gündüz Yassı’nın ardından Emel Elik Bezaroğlu da Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki otelleri temsil etmek için Van’dan TGA yönetim kuruluna aday olduğunu açıkladı. Bezaroğlu, bölgenin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için deneyimli bir ekiple birlikte göreve hazır olduğunu belirterek meslektaşlarını oy kullanmaya çağırdı.

Doğu Anadolu turizmi için sorumluluk alma zamanı olduğun belirten Emel Elik Bezaroğlu doğup büyüdüğü topraklara vefa borcunu ödemek için aday olduğunu ifade etti.

“Bölgemizde turizmin gelişmesi için 25 Aralık’ta sandık başına gidelim”

Emel Elik Bezaroğlu “Gölleriyle, kayak merkezleriyle, tarihi mekanlarıyla, doğal güzellikleriyle ve benzersiz yemekleriyle tüm Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan hemşerilerimizin ve birbirinden değerli illerimiz Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli ve Van’da bulunan turizm işletmelerimizin tümünün değerli oyuna talibim ve tüm meslektaşlarımı 25 Aralık 2022 tarihinde sandık başına davet etmek isterim” dedi.

“Birlik duygusuyla tüm bölge için çalışacağım”

Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Elite World otel grubunun halihazırda 8 oteli ve yaklaşık 1.500 çalışanı olduğunu belirterek sözlerine devam eden Emel Elik Bezaroğlu, gerek yurt içi gerek yurt dışı turizm alanında iyi deneyim kazanmış ve söz sahibi olan bir ekipten oluşan takım arkadaşlarının tam desteğini alarak yola çıktığını dile getirdi. Elik Bezaroğlu “Heyecan ve enerjiyle çıktığım bu yolda, tüm faaliyetlerimi, bölgenin gerek yurt içi gerekse yurtdışı pazarda hedeflediği konumu kazanmasına katkıda bulunmak ve pekiştirmek, bölgenin iç ve dış turizmde konuşulan bir marka haline gelmesini desteklemek, bölgenin ağırladığı turist sayısını ve karlılığını artırmak, turizm sektörü için potansiyel yatırım projelerinin uygulanmasını kolaylaştırıp bölge kentlerinin gelişimine destek vermek çerçevesinde sürdürmeyi planlıyorum. Her zaman ve her yerde birlik duygusuyla bölgenin tamamında ayrım yapılmaksızın katma değer sağlamak adına gereken tüm mücadeleyi sonuna kadar vereceğim” dedi.



Bu Haber 15.12.2022 - 10:10:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.