EasyJet Holidays Almanya operasyonlarına başlıyor

EasyJet Holidays Almanya operasyonlarına başlıyor
İngiltere'nin önde gelen hava yolu şirketi ve tur operatörü EasyJet, 2024 yılında Almanya'dan 47 destinasyona turist götürecek.

Turizm Güncel - Dış haberler 

Bütçeli hava yolu EasyJet'in tur operatörü EasyJet Holidays 2024 yılında Almanya operasyonlarına resmen başlıyor. Tur operatörü, rakiplerinin aksine, ilk etapta klasik seyahat acentelerini işin dışında tutuyor. 
 
EasyJet Holidays'in Almanya pazarından turist götüreceği 47 destinasyondaki 3 bin otelin yüzde 70'i plaj otellerinden oluşuyor. Bu da şirketin portföyünde bulunan otellerin yalnızca yüzde 50'sinin Almanya pazarına sunduğunu gösteriyor. 

İngiltere'de 20'den fazla havalimanından uçan EasyJet, Almanya'da ise Berlin, Hamburg ve Münih olmak üzere üç havalimanından uçuşlar yapacak. Uçuşlar 9 Ocak'ta başlayacak. 

Öncelikli hedeflerinin EasyJet Holidays'in Almanya pazarına sunduğu ürünlere dönük ilgiyi görmek olduğunu belirten Easyjet Holidays CEO'su Garry Wilson, "İlgi yeterince büyük olursa operasyonları genişletebiliriz. Tatil söz konusu olduğunda, insanların tercihinin bir parçası olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Almanya pazarında başlangıçta doğrudan (online) satışa odaklanan EasyJet Holidays, İngiltere'dekinin aksine burada ilk etapta klasik seyahat acenteleriyle çalışmıyor. Ancak Garry Wilson orta vadede böyle bir iş birliğini de dışlamıyor. 

Ancak klasik seyahat acenteleri ile çalışsın ya da çalışmasın, Berlin'e 11 uçak konuşlandıran EasyJet'in, sunduğu geniş yelpazedeki seçeneklerle bu bölgede belli bir hacme ulaşması bekleniyor. Ancak nispeten daha az rotaya uçacağı Hamburg ve Münih'te ise bu pek mümkün görünmüyor.


Bu Haber 02.01.2024 - 09:39:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.