DYC Turizm lüks otel markası Autograph Collection’ı Uludağ’a getiriyor 

DYC Turizm lüks otel markası Autograph Collection’ı Uludağ’a getiriyor 
DYC Turizm, Marriott’un Autograph Collection markasını Uludağ’a getirmek için imzayı attı.

Marriott International’ın bağımsız lüks otellerden oluşan portföyü Autograph Collection, DYC Turizm’in yatırımıyla Uludağ’a geliyor. Uludağ 2. Gelişim Bölgesinde yer alacak otelin, yılın on iki ayı hizmet verecek bir dağ oteli olması ve 2024'ün son çeyreğinde açılması planlanıyor.

Marriott International Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Geliştirmeden Sorumlu Başkanı Jerome Briet, "DYC Turizm İşletmecilik ile birlikte Autograph Collection otellerini, tüm dünyadan seyahatseverlerin Türkiye'de keşfedebileceği büyüleyici bir konuma taşımaktan heyecan duyuyoruz. Uludağ, kendine has yöresel dokusuyla özgünlüğe odaklanan ve özenle seçilmiş otellerden oluşan markamız için mükemmel bir destinasyon. Bu imza aynı zamanda Marriott International'ın Türkiye'deki portföyünü büyütme ve sunduğu seyahat deneyimlerini çeşitlendirme taahhüdüyle de uyumlu" şeklinde konuştu.

Kayak pistlerinden konaklama alanlarına doğrudan erişim sağlayan ski-in&ski-out otel özelliğiyle Autograph Collection Hotel, kayak pistlerine hakim bir manzaraya sahip olacak. İki ve üç yatak odalı süitler de dahil toplam 92 oda ve beş dağ evinden oluşacak şekilde planlanan otelde restoranlar, spa ve sağlıklı yaşam merkezi, yüzme havuzu, iş merkezi, toplantı alanları, mağazalar ve çocuk kulübü gibi çeşitli eğlence ve dinlenme olanakları yer alacak.


Bu Haber 22.01.2024 - 10:34:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.