DRV’den Songül Göktaş Rosati’ye büyük haksızlık

DRV’den Songül Göktaş Rosati’ye büyük haksızlık

DRV’nin yönetim kurulundan istifa eden Ralph Schiller’in yerine hak ettiği halde, Songül Göktaş Rosati’nin atanmaması tepkiye neden oldu.


Turizm Güncel

Almanya’da ülkenin üçüncü büyük seyahat grubu FTI ile en büyük acente zinciri RTK arasında patlak veren data skandalı, FTI’ın eski CEO’su Ralph Schiller ile RTK’nın CEO’su Thomas Bösl’ün Alman Seyahat Birliğinden (DRV) istifası ile sonuçlanmış, Schiller’in yürüttüğü 'C Sütunu Temsilciği' (orta ve büyük ölçekli acentelerin temsilcisi) görevine de Alltours Satış Müdürü Georg Welbers getirilmişti.

Yapılan bu atamaya Bentour’dan tepki geldi. Geçen yılın ekim ayında yapılan seçimde söz konusu görev için Ralph Schiller ile yarışan Bentour Almanya Müdürü Songül Göktaş Rosati’nin yarışı sadece bir oyla kaybettiğini belirten Bentour CEO’su Deniz Uğur “Schiller’den boşalan göreve, seçimde büyük başarı gösteren ve sadece bir oyla kaybeden Songül Göktaş Rosati yerine, seçime hiç girmemiş olan Alltours’un temsilcisinin atanması son derece anti demokratik bir karar. O göreve gelmeyi hak eden kişi genç ve çalışkan bir kadın turizmci olan Rosati idi. DRV’nin bu antidemokratik kararı Alman turizm sektöründe de tepki gördü.” diye konuştu.



Bu Haber 13.07.2023 - 13:49:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.