Dorak Holding Kapadokya'da Marriott markasıyla yeni bir otel açıyor

Dorak Holding Kapadokya'da Marriott markasıyla yeni bir otel açıyor
Dorak Holding, küresel otel zinciri Marriott markasıyla Kapadokya'da yeni bir otel açacağını duyurdu. Açıklamada, Marriott Hotel Kapadokya'nın 2017 yılının 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacağı kaydedildi.


Kapadokya bölgesinde yaklaşık üç bin yatak kapasitesiyle faaliyetlerini sürdüren Dorak Holding, Marriott markasıyla yeni bir otel daha açmaya hazırlanıyor.

KÖRÜKÇÜ: BÖLGEDE 5 YILDIZLI 3 OTELİMİZ OLUYOR

Önceki gün düzenlenen imza törenine Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, yönetim kurulu üyeleri A.Kaplan Tan ve Mustafa Pilav ile Marriott International Otel Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan katıldı. Törende konuşan Ahmet Serdar Körükçü, “DoubleTree Hilton Avanos ve Ramada Cappadocia’nın ardından yine bir uluslararası marka olan Marriott Hotel’i Kapadokya turizmine kazandırdığımız için mutluyuz.  Bilindiği gibi Dorak Holding, eski Ramada Oteli’ni satın almıştı. Tesis tümüyle yeniden yapılıyor.  Marriott Hotel’i 2017’nin 3. çeyreğinde Ekim ayında açmayı planlıyoruz. Bölgede beş yıldızlı 3. otelimiz ile gücümüze güç katıyoruz. Türkiye turizmine ve Kapadokya’ya inancımız sürüyor. Turizm yatırımlarımıza devam edeceğiz. Marriott Hotel Kapadokya, 38 metrekarelik 279 odası ile bölgeye yeni bir soluk getirecek” dedi.

''MARRIOTT HOTELS & RESORTS'UN TÜRKİYE'DEKİ 4. TESİSİ

Kapadokya Marriott Oteli’nin, Marriott Hotels and Resorts markasının Türkiye’deki 4. oteli olacağını belirten Poğda Demircan ise, “Marriott Hotels and Resorts markasının yeni yüzünü yansıtacak olan Kapadokya Marriott, yeni oda, lobi ve toplantı konseptlerini barındıracak. Dünyada turizm destinasyonları arasında en önemli markalardan biri olan Kapadokya’da misafirlerimize Marriott konukseverliğini sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke turizmine ciddi katkıları olan Dorak Holding ile işbirliği yapacak olmaktan dolayı da heyecanlıyız. Zor günler geçiren Türkiye turizminin, böyle cesur yatırımcılar sayesinde kısa zamanda toparlanacağına inanıyoruz” dedi.


Bu Haber 22.11.2016 - 12:02:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ssss 21.12.2016 - 12:32

    herseyı gecdım 4 aydır maaslar gec yatıyo bu ay hala bgn ıtıbarıe alamadık

  • Ogeday 24.11.2016 - 03:11

    Bir nevşehirli olarak eskiden Dedemanla gurur duyardık, şimdi ise Daha lüks konforlu asil bir marka olan Marriot gelmesi bölge için çok iyi olacak, Dorak holding her zaman büyük markaları getiriyor bölgeye, ülkemizin bu kötü zamanlarında büyük yatırımlar yapan korkusuz bir şirket, Yüce Allah yar ve yardımcıları olsun. Bazı fesat insanlar sanki düşman yatırım yapıyor gibi yazmışlar, biraz edep, biraz ahlak yahu, bu yatırımcı insanları soğutmakmı istiyorsunuz,derdiniz nedir sizin? yapabiliyorsanız yapın, yapamıyorsanız lütfen bir zahmet susun. edep yahu edep.birde kalkmışsınız yıldız falan ne anlarsınız yıldızdan falan, Marriot diyor bre cahiller. ülkemiz için yapılan her bir tesis önemlidir.

  • Hakan Çakıcı 23.11.2016 - 08:40

    seni tebrik ediyorum CAPOS alkışlıyorum çok iyi yalamışsın ağzına diline eline sağlık....

  • CAPOS - Cappadocia Online Sales&Marketing 23.11.2016 - 01:44

    Öncelikle tesisin 4 veya 5 yıldız olması mı asıl mesele Kardeşim İnsanlar tesis açıyor istihdam sağlıyor turizme katkı sağlıyor bunları tebrik etmek yerine incir çekirdeğini doldurmayacak meseleleri yazıyorsunuz. Yok 5 yıldız değilmiş yok plakları sökük otbüsler yatıyormuş. Plakalar niye söküldü bilmeden konuşmayalım o otobüsler boş durup gereksiz masraf çıkarmaktansa plakalar sökük otoparkta ( bu arada orası yediemin değil Dorak Grubunun otoparkıdır ) yatması daha mantıklıdır. Eğer sende bu gibi icraatları yapamıyorsan ya SUS ya da tebrik et .

  • Göremelii 23.11.2016 - 12:50

    Marriott otel ile birlikte Nevşehir otel zincirlerine bir yenisi daha ekleniyor. Nevşehir e ve ülkemize hayırlı uğurlu osun. başarılarınızın devamını dilerim.

  • Kırşehirli 23.11.2016 - 11:44

    Gerçekten çok güzel bir şey bu bölgenin gelişmesinde kalitenin artmasından ve çalışanın çoğalmasında emeği geçen lerden Allah razı olsun yolunuz açık olsun hayırlı uğurlu olsun inş.

  • avanos 23.11.2016 - 11:01

    tebrik eder başarılarınızın devamını dileri.

  • Eski Dorak Şoförü Beybars 23.11.2016 - 09:58

    Eski patronlarımı görünce çok mutlu oldum, Allah yüzlerindeki neşeyi hiç eksik etmesin, çok ekmeklerini yedik, inşallah daha büyük yatırımlar yaparlar, ne üzücü ki meyve veren ağaç taşlanırmış asılsız iddialar, iftiralar, sigortasız şoför çalıştırılmaz akıl mantık var, bu iftira, duanız kabul olmaz sizi bildiği gibi yapsın, geçmişte ekmek yediğiniz kaba .. yapıyorsunuz, yazık,müslüman insan bunu yapmaz. siz yapın yatırım ozaman, bu nankörlük, iş aş ekmek kapısı açan insanlara neden böyle yapılıyor, bende işten çıkarıldım ama nankörlük yapamam, hakkımı verdiler sağolsunlar.

  • mustafa 23.11.2016 - 07:49

    Meyve veren ağaç taşlanır misali. Söylenecek başka bir şey yok.

  • sahipsiz turizm kaptanı 23.11.2016 - 12:31

    şu fotoğrafa bakınca insanlığımdan utandım bir de gülüyorsunuz siz ilk önce çalıştırdığınız şoförlerin maaşı verin şimdi yeni bir şey daha çıkardınız sigortasız şoför çalıştırıyorsunuz sonradan çıkıyorsunuz gazetelere yok şu yatırımı yapyım yok bu yatırımı yaptım CENABI ALLAH sizi bildiği gibi yapsın....

  • Mustafa Istanbul 22.11.2016 - 05:09

    Çok kaliteli insanlar ve güçlü şirket. Tebrikler!

  • Gerçek Kapadokyalı 22.11.2016 - 04:51

    Kimilerine göre bu şirket battı ; kimilerine göre ise kayyum atandı.Nedense halen yatırım yapıyor. Sanırım bu şirket laftan ziyade icraat peşinde , sanırım bu şirket yeni istihdamlar yaratmanın peşinde. Sanırım bu şirketin büyüklüğünü kabullenemeyen kişi yada kuruluşlar var.Bir kişiye bile ekmek veren kim olursa olsun ALLAH RAZI olsun.Şahıs yada kurumların menfaati bitince kolay yolu seçerek çamur atmayı tercih ediyorlar Seviyoruz Seni DORAK HOLDİNG yolunu açık olsun meyve veren ağaç taşlanır. Sevgi ve Selamlar ( GERÇEK TURİZMCİ_GERÇEK KAPADOKYALI)

  • TurizmdeBuAkşam 22.11.2016 - 04:08

    Dorak yatırım yapsın tabi, bu güzel bir şey. Ancak bilgiyi verirken doğru versin sadece. Bakanlık belgeli olmayan tesise neden 5 yıldızlı deme gereği duyuyorlar, hepsi bu.

  • Denizli li 22.11.2016 - 02:57

    Dorak Holding turizm in bugün ki durumuna karşın bile , yatırım hedefleri varsa gerçekten tebrik etmek gerekir. Bu ülkenin güçlü yatırımcılara ihtiyacı var. Eleştirmek , üretmekten şüphesiz ki daha kolay Teşekkürler Dorak Holding

  • İstanbul lu Turizmci 22.11.2016 - 02:52

    Takdir edip sadece tebrik etmek bu kadar mı zor? Böylesine zor bir dönemde hala turizm sektörüne yatırım yapıyorlar ve maruz kaldıkları yorumlara bakın!

  • LEVENT - SEVGİ - ORHAN - RUHİ - YAŞAR - SERKAN 22.11.2016 - 01:21

    önce mal varlıklarının üzerindeki TEDBİR i kaldırsınlarda ondan sonra işe başlasınlar otobüsler Avanos ta yedi emin garajında plakaları sökük yatıyor .... http://www.haberturk.com/gundem/haber/1240549-300-milyon-tllik-bosanmada-olum-tehdidi-sorusturmasi

  • Kapadokyalı Turizmci 22.11.2016 - 12:32

    "Bölgede beş yıldızlı 3. otelimiz ile gücümüze güç katıyoruz." demiş Ahmet Serdar Körükçü. Öncelikle hayırlı olsun. Bir kere Doubletree"nin belgesi iptal edilmiş olmasına rağmen tekrar alınmış. Peki ya Ramada? Ramada"nın hiç bir zaman bırakın 5 yıldızı turizm işletme belgesi bile olmadı çünkü otel kaçak inşaat ve bir katının yıkım kararı var. Aksini iddia ediyorsanız lütfen ispatlayın. Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü sayfasından otel listesi linkini veriyorum ben orada Ramada falan göremiyorum :) http://yigm.kulturturizm.gov.tr/Eklenti/48678,tib-31102016xls.xls?0 Birde PR ajansınızı gözden geçirin, Eski Ramada diye bir otel yok bölgede Eski Dedeman var.

  • manowar 22.11.2016 - 12:29

    Dorak holding herzaman bölgenin en kaliteli,prestijli,onurlu yatırımlarını yapıyor, bölgenin en büyük istihdamını sağlayan büyük bir şirket, Allah yardımcıları olsun, yolları açık olsun. Herzaman güç,onur,şeref,fanatizm.Hail.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.