Diana Grubu Touristica’yı satın aldı

Diana Grubu Touristica’yı satın aldı

Diana Grubu’nun bünyesinde bulunan Tourama, Touristica’yı satın aldı. Şirketin eski sahibi İbrahim Temel'in yüzde 50 hisseyle şirketteki ortaklığı devam ediyor. Temel, şirketin genel müdürü olarak görevine devam edecek. 


TurizmGüncel

Uzun yıllar Thomas Cook’un Türkiye partneri olarak faaliyet gösteren, Thomas Cook’un iflasının ardından ise İngiliz tur operatörü EasyJet Holidays ile anlaşan Diana Grubu, Touristica’yı satın alarak iç pazara girdi.

Satın almaya ilişkin bilgi aldığımız Diana Travel Genel müdürü Burak Tonbul, 30 yıllık bir acente olan Tourama’nın Touristica’yı satın aldığını, İbrahim Temel’in ise şirkete yüzde 50 ortak olduğunu söyledi.

Diana Travel’in iç pazardaki hedefinin büyük olduğunu kaydeden Burak Tonbul, sağlıklı bir büyümeyle Touristica’yı Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinden biri haline getireceklerini kaydetti. Tonbul, ‘’Hem bizim hem know-how’ımız hem de İbrahim Temel’in tecrübesi buna yeterli.’’ dedi.



Bu Haber 18.01.2020 - 16:03:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • İbrahim 18.01.2020 - 11:54

    Neden tcook varken olmadıda şimdi oluyor ? Ve tcook batmadan önce hiçmi odeme yapmadı agustos ayı için size ? Bunlar ? İşareti hayırlı olsun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.