DER Touristik'in tepe yönetiminde yeni yapılanma

DER Touristik'in tepe yönetiminde yeni yapılanma

Almanya'nın ikinci büyük seyahat grubu DER Touristik'in tepe yönetiminde bir yapılanmaya gidildi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'nın önde gelen seyahat gruplarından DER Touristik'in tepe yönetiminde değişikliğe gidildi. DER Touristik'in başkanı ve Rewe'nin yönetim kurulu üyesi Sören Hartmann'ın ayrılmasının ardından, Rewe'nin CEO'su Lionel Souque grubun yönetim kurulunda turizm kanadını temsil etmeye başlayacak.

Ayrıca, DER Touristik için her bir eşit yetkiye sahip üç kişiden olulan ayrı bir yönetim kurulu oluşturulacak ve bu kurul raporlarını Lionel Souque'ye verecek.

DER Touristik'in yeni yönetim kurulunda yer alacak isimlerden Ingo Burmester (56) Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin yanında, şirketin otel ayağının sorumluluğunu üstlenecek. Burmester, bundan önce de şirketin Orta Avrupa CEO'su olarak görev yapıyordu.

Bundan önce DER Touristik'in Kuzey Avrupa CEO'su olarak çalışan 59 yaşındaki Leif Vase Larsen ise başta Fransa, Birleşik Krallık, Benelüks, Çek Cumhuriyeti olmak üzere uluslararası kaynak pazarlardan sorumlu olacak. Larsen ayrıca, incoming acentelerinden ve şirketin dijital dönüşümünden de sorumlu olacak.

Grubun Finan Direktörü Boris Schnabel (52) ise yine finanstan sorumlu olmaya devam edecek.

DER Touristik'in oluşturduğu yeni yönetimin müşteri odaklı, dijital kolaylığı ve ürün farklılığını önceleyen bir strateji uygulayacağı belirtiliyor. Şirketin aynı zamanda, yetenekler için çekici bir istihdam merkezi olmayı hedeflediği kaydedildi.

DER Touristik'te icra kuruluna ek olarak, Joao Gonzaga (Dijital Başkan), Jiří Jelínek (Doğu Avrupa CEO'su), Klaus-Ulrich Sperl (CEO DMC), Georg Schmickler'in de (Otel Bölümü CEO'su) dahil olduğu genişletilmiş bir yönetim bulunuyor.



Bu Haber 21.09.2022 - 14:26:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.