18. otel için imzayı attı, bir otel daha yolda

18. otel için imzayı attı, bir otel daha yolda

Dedeman Otelleri ile Kas Proje İnşaat, Kastamonu’ya yapılacak 150 odalı, 300 yataklı otel için imzayı attı.


Dedeman Otelleri 18. otelini Kastamonu’da açıyor. Yatırımını Kas Proje İnşaat’ın yaptığı KastaMall Alışveriş Merkezi, Otel ve Rezidans Karma Projesi içinde yer alan, toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde hizmete girecek.

Hedef 50 otel

2020 yılın için planladıkları 2 yeni otelden birini Kastamonu’da açmak için imzayı attıklarını belirten Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Park Dedeman Kastamonu ismiyle faaliye gösterecek otelin bölgedeki ilk ve tek uluslararası marka olacağını söyledi. Anadolu’da Dedeman otel markasına çok talep olduğunu kaydeden Banu Dedeman, önümüzdeki 10 yıl içinde otel sayısını 50’ye çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

200 milyon liralık yatırım

Toplantıda KAS Proje İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulunu temsilen konuşan Ali Yıldız ise şunları söyledi: “200 Milyon TL’lik yatırımla Kastamonu için hayata geçirdiğimiz projemiz sadece bölgeyi değil çevre illeri de besleyecek karma bir yapıya sahip. Konaklama hizmetinin yanında, toplantı, kongre, yemek, nikâh, düğün salonları ve spor salonları ile hizmet verecek olan otelin, turizm sektörüne yön veren, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan Dedeman markasını taşıyacak olmasından son derece mutluyuz. Dedeman markasının bölgeye ve dolayısıyla çevresine her anlamda bir farklılık getireceğine inanıyoruz.” dedi.

Park Dedeman Kastamonu, 150 oda, 300 yatak kapasitesi, 600 kişilik balo salonu, farklı ölçülerde 5 toplantı odası, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam ve masaj salonlarıyla hizmet verecek.



Bu Haber 09.01.2020 - 10:14:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.