Dedeman Otellerinden yanan otel binasına ilişkin açıklama 

Dedeman Otellerinden yanan otel binasına ilişkin açıklama 
Dedeman Grubu, Gaziantep’te yanan otel binası ile ilgili açıklama yaptı.  Açıklamada, söz konusu binanın Dedeman Otelleri ile ilgisinin bulunmadığı kaydedildi.

Dedeman Grubu, ‘Gaziantep’te bulunan Dedeman Otelde yangın çıktı’ haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu binanın 2009-17 yılları arasında Dedeman Otel olarak hizmet verdiği belirtilen açıklamada, Dedeman’ın bina ile 6 senedir ilişkisinin bulunmadığı ifade edildi.

Dedeman’ın yaptığı açıklama şöyle:

“Bazı internet haber siteleri ve sosyal medyada yer alan “Gaziantep Dedeman Otel’de yangın çıktı” haberleri üzerine açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur.

Nesimi Mahallesi Gaziantep Caddesi No:160 Aktoprak / Gaziantep adresinde bulunan söz konusu otel binası, 2009-2017 tarihleri arasında “Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center” olarak hizmet vermiştir, 6 senedir markamızın kullanımında değildir.

Herhangi bir yanlış anlaşılmanın ivedilikle önüne geçilmesi için önemle belirtmek isteriz ki; 2013 yılından beri Mücahitler Mahallesi Kudüs Caddesi No:30 Şehitkamil adresinde hizmet vermekte olan “Park Dedeman Gaziantep” otelimizin yaşanan yangın ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

Bu nedenle konuyla ilgili haberlerde “Dedeman” adının kullanılmamasını kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına önemle rica ederiz.

Dedeman Hotels & Resorts International olarak yaşanan felaketten üzüntü duyduğumuzu belirtir, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmamasını temenni ederiz.”


Bu Haber 26.08.2023 - 20:42:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.