Dedeman Otelleri, Palandöken'de kış sezonunu açıyor


Dedeman Otelleri, kış tatilcilerinin gözde kayak merkezi Palandöken’deki 2 otelinde 1 Aralık 2011 tarihi itibariyle kayak sezonunu açıyor. Birbirinden farklı ayrıcalıkları misafirlerinin hizmetine sunan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, Sun Express ile işbirliğine giderek Aralık ayında 2 kişilik konaklamalarda uçak bileti dahil kişi başı 79€’dan başlayan fiyatlar ile  tatil imkanı sunuyor. Yılbaşı tatilini Palandöken’de geçirmek isteyen misafirler ise, 2 kişilik konaklamalarda ulaşım dahil kişi başı 129€’dan başlayan fiyatlar ile  Dedeman Otellerinin ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

 

Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren Dedeman Hotels & Resorts International’ın Palandöken’deki gözde iki oteli Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, kayakseverlerin yıl boyunca beklediği tatili unutulmaz kılmayı amaçlıyor. Misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge otelleri 1 Aralık 2011 tarihinde açılacak olan sezonda Sun Express işbirliğiyle konuklarına, konaklama ve uçuş dahil kişi başı 79€’dan başlayan fiyatlarla hizmet verecek. Yılbaşını Palandöken’deki Dedeman Otellerinde geçirmek isteyenler 129€’ya aynı imkanlardan yararlanabiliyor.

 

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge’da kış sezonunun tüm ayrıcalıklarını yaşamak isteyen misafirleri bekleyen sürprizler bununla da kalmıyor. Sezonun açılmasıyla birlikte konuklarına kayak keyfinin yanı sıra açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri,Beş Çayı, yemekler esnasında limitsiz meşrubat, bira ve şarap, kayak tesislerinin ücretsiz ve limitsiz kullanımı, fitness, Sauna ve havaalanı – otel - havaalanı transferi gibi imkanlar sunuyor.

 

Avantajlı kampanya paketi sadece İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir hava alanlarından yapılan uçuşlarda geçerli olup kontenjan ile sınırlıdır.

 

DEDEMAN PALANDÖKEN ve DEDEMAN PALANDÖKEN SKI LODGE

Misafirlerini 1994 yılından bu yana ağırlayan Dedeman Palandöken, yapılan yenileme çalışmalarıyla; 174 standart, 12 Deluxe ve 1 suit odasıyla misafirlerinin beklentilerine cevap verecek şekilde dekore edildi. Amatör ve profesyonel kayakçıların öncelikli tercihi olan otelde farklı uzunlukta 8 lift ve gondol, kayak pistleri, kayak kiralama ve kayak dersleri imkanları bulunuyor.

 

Dedeman Palandölen Ski Lodge Oteli ise 2005 yılında hizmete açıldı. Yılın 12 ayı misafirlerini ağırlayan otel, 27 sigara içilmeyen oda, 52 standart oda, 14 Executive oda olmak üzere toplam 66 odası ile hizmet veriyor. Şehir merkezine 2 km, havaalanına 14 km, otogara ise 7 km uzaklıkta bulunan Dedeman Palandölen Ski Lodge; ana restoranın yanı sıra café ve bar, toplantı ve ziyafetler için balo salonu, sauna, masaj, fitness center, farklı uzunlukta 8 lift ve gondol, kayak pistleri, kayak kiralama ve kayak dersleri ile Palandöken’in muhteşem görüntüsünde unutulmaz bir tatil sunuyor.

 



Bu Haber 16.11.2011 - 14:49:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.