Dedeman Grubu Antalya’ya geri döndü 

Dedeman Grubu Antalya’ya geri döndü 
Franchise anlaşmalarıyla otel sayısını hızla artıran Dedeman Grubu,11 yıllık aranın ardından Antalya’ya da geri döndü.

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, Antalya’nın Olympos bölgesinde otel açtığını duyurdu.

Dedeman Olympos Health Resort ismiyle faaliyete başlayan otelin açılış törenine Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ile Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve otelin mülk sahibi Ramazan Başak’ın yanı sıra; markanın iş ortağı konumundaki Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri, Türkiye genelindeki Dedeman satış ekipleri, otel genel müdürleri ve genel merkez yöneticileri katıldı. 

Resort Turizminin Kapsamını Genişletiyor 

Değişik büyüklükteki süit odaları ve villa seçenekleriyle farklı konaklama beklentilerine yanıt vermeyi hedefleyen otel, sağlık hizmetlerini de içine alan bir konsept sunarak, yurt içi ve yurt dışından misafirlerine Dedeman misafirperverliğini yaşatıyor. 

Dedeman Olympos Health Resort; villa seçenekleri dahil 10 farklı tipte 202 oda, 800 yatak kapasitesine sahip. 3’ü alakart olmak üzere 4 restoranı, 24 saat hizmet veren Myra Lounge’ı, Lymra Pool Bar, Colosseum Bar, Simena Snack Bar’ı, Solyma Corner alanları bulunduran tesis; Türk hamamı, saunası ve SPA merkezi ile misafirlerinin tüm beklentilerine hitap eden bir tatil deneyimi sunuyor.


Bu Haber 22.05.2024 - 10:02:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • 22.05.2024 - 10:45

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.