Cem Kınay'dan Atatürk Havalimanı için iddialı öneri

Cem Kınay'dan Atatürk Havalimanı için iddialı öneri
Cem Kınay'ın Atatürk Havalimanı ile ilgili önerileri. Hürriyet yayın yönetmeni Vahap Munyar'ın yazısına konu oldu.

Cem Kınay'ın kendisine bir mesaj atarak Atatürk Havalimanı ile ilgili önerisini ilettiğini yazan Vahap Munyar, Kınay'ın ''Atatürk Havalimanı’nın açık hava müzesi ve fuar merkezi kombinasyonuna dönüştürelim. Bu projeyle İstanbul’u dünyanın buluştuğu şehir haline getirelim.'' önerisinde bulunduğunu yazdı.

Cem Kınay'ın, ''Topkapı Sarayı’nda bulunan eserlerin yüzde 90’ı depolarda tutuluyor. Depodakiler arasında paha biçilemeyen 50 kadar Osmanlı Çadırı ve saltanat arabaları var. Atatürk Havalimanı’nın kapalı ve açık alanında Osmanlı çadırları ile saltanat arabaları sergilenebilir. Müze yönetiminin uygun gördüğü başka eserler de sergileme listesine alınabilir.'' önerisinde bulunduğunu kaydeden Munyar, Kınay'ın düşüncesine göre, Atatürk Havalimanı müze, fuar ve eğlence merkezi projesinin İstanbul’a yılda 5 milyon ek turist ve 5 milyar dolar ek turizm geliri kazandırabileceğini yazdı.



Bu Haber 07.06.2019 - 10:23:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turizmci 10.06.2019 - 01:53

    Bu ve benzeri görüşler yıllardır söyleniyor, açıkcası iddialı bir öneri olduğunu düşünmüyorum. Cem Kınay söyleyince iddialı oluyorsa o kısmını bilemem.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.